arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

11. januar

Det er først 3. marts vi skal fejre fastelavn, men vi kan simpelthen ikke vente med at fylde maverne med de bløde boller. 

Vi har lokket vores bagere til at tyvstarte lidt, så du allerede nu kan finde vores gammeldags, økologiske fastelavnsboller lavet med fuldfed gærdej, hjemmekogt vaniljecreme og chokolade på hylderne.

Du finder udvalget af fastelavnsboller i alle bagerierne og i Meyers Deli

 Psstt... Du kan også allerede nu gå og glæde dig til de klassiske flødefastelavnsboller med flødeskum, der lander i bagerierne 5. februar. Vores konditorer sørger både for den klassiske version med creme og flødeskum, den friske med æblekompot eller den søde med hindbærfløde. 


Lav dine egne fastelavnsboller
Hvis du vil kaste dig ud i at lave dine egne fastelavnsboller, så er det bare om at fatte kagerullen, for her får du opskriften.

Seneste nyheder