arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

27. marts 2019

Nyt partnerskab mellem Meyers Køkken og Good Boys Agency

Unikke madoplevelser og enestående begivenheder bliver nu knyttet endnu tættere sammen, når Meyers Køkken indgår samarbejde med eventpartneren Good Boys Agency. 

Partnerskabet mellem Meyers og Good Boys Agency bidrager med det bedste fra to verdener  – gastronomi i særklasse fra Meyers Køkken og gedigen erfaring i unikke eventløsninger fra Good Boys Agency, som blandt andet har skabt den populære sommerfestival: Musik i Lejet.

I fællesskab skræddersyr vi arrangementet ned til mindste deltalje og iscenesætter eventet præcis efter de behov, der efterspørges. Det kan være alt lige fra årets julefrokost eller den store sommerfest, hvor både kulisse, gastronomi og underholdning bliver en helstøbt oplevelse i fabelagtige rammer. 

Vi oplever en stor efterspørgsel på skræddersyede events. Vi ser det som en kæmpe mulighed at medvirke til at skabe en helhed, hvor maden selvfølgelig stadig er i centrum, men hvor opbygningen af oplevelsen tager højde for det samlede indhold. Og vi er gået sammen med det eventbureau, som vi mener er stærkest på området. Direktør for Meyers Køkken, Carl Johan Paulsen

 

Ud over at tilbyde specialdesignede eventoplevelser, er formålet også at bringe nogle af de helt særlige venues, som Meyers samarbejder med i spil. Vores venues som Operaen, Det Kongelige Teater og Den Sorte Diamant, råder over nogle af Københavns mest attraktive og spektakulære lokationer, som kan danne de skønneste rammer for konferencer, møder, firmafester, brylluper og lignende. 

 Operaen
 Det Kongelige teater
• Den Sorte Diamant
Gamle scene

For yderligere information, kontakt:

  • Tlf: 39 18 69 00
  •  


     

    Seneste nyheder