arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

I Meyers Deli har vi her i efteråret genoplivet samtalekøkkenet - en aften, hvor vi inviterer de mennesker, vi beundrer, dem vi tror vi kender, og dem vi gerne vil forstå til en samtale i de lune stole.

Vi forbereder deres livretter, så vi kan spise os tættere sammen, før vi for alvor slår ørerne ud. De fleste taler med hinanden, nogle taler med mad i munden, og enkelte taler for sig selv.

Det kommer der nogle forrygende samtaler ud af, som vi nu har foreviget på podcast, så du kan lytte med, selvom du ikke nåede forbi Meyers Deli på aftenen.

FRANCIS CARDENAU OG SVEND RASMUSSEN
Den 18. november afholdte vi årets første samtalekøkken var det mad-anmelder Svend Rasmussen, der talte med mesterkok Francis Cardenau om deres nye fælles bogprojekt 'Kokken, der fik nok'.

Det kom dog også til at handle om at lægge forklædet på hylden efter i årevis at have regeret bag komfuret og i stedet kaste sin kærlighed på økologiske grøntsager i Nordsjælland.

Lyt til podcasten her

 
PETER AALBÆK OG POUL JOACHIM STENDER

Sidste søndag d. 2. december var det så Ålen og præsten, der mødtes i Meyers Deli for at diskutere det politisk korrekte samfunds ubarmhjertighed, og hvordan det ødelægger mænd, familier, seksualitet og frihed.

Det er en ærlig snak om alt fra kirkesalmer og erotik. Peter Aalbæk afslører en rationel tro på Gud, som han dog mener er fuldstændig ligeglad med, hvem vi knalder med.

Lyt til podcasten her

 
Du kan stadig nå at komme med i det sidste samtalekøkken, som finder sted 20. januar med Knud Romer. Køb din billet her

 


Du kan hente vores podcast på iTunes eller via din podcast-app. 

Seneste nyheder