arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Mandag 20. marts 2017

Økologiske ølandsklappere i Meyers Bageri

Fra i dag byder vi et nyt og 100% økologisk tiltag velkommen i Meyers Bageri. I samarbejde med vores bagere har vi udviklet 'ølandsklapperen'. En saftig frokost eller det gode måltid på farten.

Vi klapper vores økologiske ølandsdej med sæsonens bedste råvarer, så du kan glæde dig til varianten med skinke og ost, den med kartofler og bacon og en vegetarisk udgave med asparges, spinat og forårsløg. Hver dag fra kl. 11.30 hiver vi de varme ølandsklappere ud af ovnen og fylder dem med friske krydderurter – lige til at tage med.

Vi begynder med en 'testperiode' i Meyers Bageri på Gl. Kongevej 103 og Amagerbrogade 48, men ganske snart vil ølandsklapperen være at finde i alle vores bagerier. Læg vejen forbi og fortæl os, hvad du synes. Vi samler alle de gode tilbagemeldinger sammen, så vi kan udvikle de varianter af ølandsklapperen, I bedst kan lide.

Varianter
1) Vegetar: Asparges, spinat og forårsløg
2) Kartoffel og bacon
3) Skinke og ost

Pris
Pr. stk. DKK 45
Med Meyers Brus DKK 65
Med kildevand DKK 60

Seneste nyheder