arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

05. april 2019

Lige nu er årets påskeæg landet på hylderne i Meyers Bageri og Deli, så vi traditionen tro kan stornyde æggene fra nu af og hele påsken. 

Æggene er håndlavede, dyppet i chokolade fra det anerkendte Callebaut og formet af marcipan fra den tyske marcipanfabrikant, Georg Lemke.

Påskeæggene kommer i fire varianter.

Med alkohol:
Grand Marnier, appelsin og mørk chokolade
Cognac, valnød og hvid chokolade

Uden alkohol:
Pistacie og karamelliseret chokolade
Ren marcipan og mørk chokolade

1 stk. DKK 20
4 stk. DKK 75

Find vores påskeæg i dit lokale Meyers Bageri og i Meyers Deli.

Lav dine egne påskeæg

 

Vil du selv gøre konditoren kunsten efter, så kan du finde opskriften på vores påskeæg lige her. Vi har brugt rom og rosiner, men du kan sagtens være kreativ og bruge dine yndlingsnødder, spiritus, blød nougat, pistacie eller appelsin, og har du børnene med i køkkenet, kan æggene pyntes med glimmer og krymmel.

 

Se opskrift på påskeæg med rom og rosin

Fem gode råd fra konditoren til de gode påskeæg:

- Brug god tid på at temperere din chokolade.

- Anvend et termometer og husk, at den optimale arbejdstemperatur for den færdigtempererede chokolade er 31-32°.  Overstiger den 34°, er du nødt til at starte forfra med ny chokolade.

- Brug en god marcipan. Det betaler sig at kaste lidt ekstra penge efter en marcipan af særlig god kvalitet.

- Du kan sagtens trille dine påskeæg i hånden, men pas på, at marcipanen ikke bliver for varm og dermed blød og umedgørlig.

- Husk, at æggene skal stå og tørre 1-2 dage, inden de overtrækkes med din yndlingschokolade. Pynt dine påskeæg mens chokoladen stadig er våd.

- Hvis man har tempereret sin chokolade rigtigt, sætter den sig næsten med det samme, så det skal gå hurtigt med at pynte med drys.

Relaterede nyheder

Seneste nyheder