arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

16. juni 2017

Getawaykassen – Japan

Sprængfyldt med ny inspiration fra sin seneste rejse til det sprudlende japanske gadekøkken, har vores gastronomiske udviklingschef Nanna Elisabeth Vestergaard, kreeret en særlig menu til dig og dine gæster.

Vi kalder den Getawaykassen – Japan, og den er en del af Meyers nye Madkasse-koncept, som består af weekendkasser og hverdagskasser.

Getawaykassen – Japan er en weekendkasse, og den leveres hver fredag, over hele Danmark (fastland og brofaste øer). Maden du får i kassen, er mødet mellem det japanske og det nordiske køkken. Nyd danske oksekæber braiseret i soja og Meyers øl, gravet færøsk laks med teriyaki, furikake-kryddersalt med islandsk tang, marinerede nudler med forårsløg og meget mere. Maden er tilberedt hos Meyers, så du skal blot opvarme enkelte af retterne selv.

Getawaykassen – Japan

 

  • DKK 150 pr. kuvert, min. 4 kuverter
  • Levering fra DKK 49
  • Bestil senest tirsdag kl. 23.59, så leverer vi til døren fredag kl. 8-16.

 

▶ Læs mere og bestil her

Meyers Madkasser er alt det du ikke kan finde andre steder – det er mad til de gode stunder ved bordet, tilberedt af sæsonens gode råvarer og pakket til dig så du blot skal varme og anrette.

Weekendkasser er catering pakket som måltidskasse. Mad med kærlighed til råvarerne og lavet fra bunden. Vi leverer hver fredag i hele landet.

Hverdagskasser er populære retter tilberedt med den travle hverdag i tanke, så du nemt kan servere jeres livretter med et minimum af køkkenindsats. Vi leverer hver mandag i hele landet.

Læs mere om Meyers Madkasser

Seneste nyheder