arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

30. april 2019

Er du vært ved jeres næste fest? Lad os give en hånd med maden

Pinsefrokost, konfirmation, studentergilde, bryllup, havefest eller sankt hans?
Foråret byder på et væld af anledninger til at dække bordet med gode sager og nyde dejlige måltider sammen med dem, vi holder af.   

Mad til sommerfest

Det er vores spidskompetence at sammensætte menuer, der gør lige præcis din fest mindeværdig og sikrer, at middagen bliver festens velsmagende højdepunkt.

Alle vores cateringmenuer skal bestilles til minimum 10 kuverter, og så tilbereder og anretter vi maden på porcelænsfade og skåle, så I faktisk blot skal servere for gæsterne. Når festen er forbi, skal I blot levere det brugte service tilbage til vores køkken.  

> Se alle menuer 

 

Der findes ikke noget bedre end at holde en fest, som folk husker længe efter, den er forbi. En fest, hvor maden er mindeværdig, og hvor folk hygger sig godt. Men magien opstår ikke helt af sig selv. Man må gøre sig umage, og her spiller maden en stor rolle.

Hvis du gerne vil blæse dine gæster bagover af begejstring, men ikke orker at stå på hovedet i køkkenet, kan du overlade tjansen til os.

Vi tilbyder nemlig en stribe af sprudlende festmenuer, der med garanti kan vække jubel hos dine gæster og sørger for, at I kommer både mætte og begejstrede gennem de lune forårsaftener.

Meyers Pinsefrokost

I begyndelsen af juni fejrer vi pinse, og hvilken god anledning til at invitere venner og familie til dejlige måltider, mens vi nyder pinsesolen danse.

Vores kokke har komponeret en frisk menu med en håndfuld velvalgte retter, som du kan servere både som frokost eller som aftenmåltid.
Menuen leverer vi i hele landet, lige til døren, så du blot skal stå for den allersidste tilberedning, inden du kan servere for dine gæster.

> Se pinsemenuen

Nu er foråret over os, og det er derfor tid til at sætte tænderne i nye friske råvarer som ramsløg, kørvel, spidskål, majroer, ny spinat, danske asparges, de første rabarber og nye kartofler. Sanne Venlov gastronomisk udviklingsansvarlig
 

Meyers Konfirmationsmenu

Om lidt er det tid til årets konfirmationer landet over. 

Hvad enten I skal holde konfirmation med vejende flag eller forårsfest for den unge, der nu er ved at træde ind i de voksnes rækker, så skal maden være skøn og emme af forår.

Vores kokke er klar med både en klassisk 3-retters menu eller en spændende buffet, der med garanti vækker glæde hos både konfirmanden og alle gæsterne ved festen. 

> se konfirmationsmenuen

> se konfirmationsbuffeten

Læs alt om konfirmation

Meyers mad til konfirmation eller forårsfest

Før vi ved af det, springer bøgen ud og det er tid til konfirmationer landet over. Vores kokke har gjort sig umage for at komponere lyse og forårsfulde menuer, der omfavner de spæde, danske råvarer, der pibler op af jorden på denne tid.

Lad os sætte rammerne for jeres fest

Vi har mange års erfaring med at orkestrere små og store begivenheder med egne kokke, smilende tjenere og knivskarpe afviklere, og vi tilbereder en skøn menu med både overraskende fristelser og velkendte klassikere.

Ja, vi kan faktisk skræddersy festen helt efter jeres ønsker. 

Kontakt os og fortæl om jeres ønsker:

Tlf. 39 18 69 00
post@meyers.dk

Studenterfest

Årets studentergilde

Er det i år, I skal fejre den unge student, skal der traditionen tro lysegrønne bøgegrene, vejende dannebrog og dejlig mad til den store dag.

Når huen er i hus, skal I måske samles til en festlig eftermiddag og en let anretning, men det kan også være, du er vært ved det helt store studentergilde.

Du kan lade dig inspirere af vores forskellige forårsmenuer eller blot snuppe vores studentereception, som består af fem populære kanapéer fra vores receptionsmenu, som er lige til at sætte på bordet, til de sultne studenter.

> Se studentermenuen

Meyres Reception

Vores Receptionsmenu egner sig til både formelle og uformelle arrangementer, som mad til firmaets reception, nordisk tapas, fingerfood til festen eller fejring af eksaminer. Sammensæt selv din menu ud fra et udvalg af kanapéer og småretter efter sult og smag. Alle anretninger kan spises stående.

 • Receptionsmenu

  Kom godt rundt i landskabet af både salte, søde, knasende, sprøde og friske elementer, og spis jer jublende lykkelige i alt fra luftig kartoffelcreme, vandbakkelse med koldrøget laks, små, flækærtefalafler eller syrlig mørdejstærte med lemoncurd.

  DKK125pr. kuvert

  Bestil
 • Studenterreception

  Vi har udvalgt 5 populære kanapéer fra vores receptionsmenu, som er lige til at sætte på bordet, til de sultne studenter.

  DKK95pr. kuvert

  Bestil

Meyers Buffet

Buffet er altid et godt valg, hvis du vil være sikker på, at der er noget for alle til festen. 
Vi tilbereder altid vores buffet med de råvarer, som skoven, havet og haven byder på netop nu. Sammen med fyldige salater og mørt kød sætter vi friskbagt brød og spændende spreads og dressinger, så gæsterne kan sammensætte en farverig og velsmagende tallerken.

> se buffeten

Hvis I gerne vil gå den grønne planke ud, kan I vælge vores vegetariske buffet, hvor vi sætter grøntsagerne i centrum og præsenterer grønne retter, der med garanti rykker ved dine forestillinger om, hvordan vegetarisk mad kan smage.    

> se den grønne buffet

Drømmen har været at skabe en fest-menu, der hylder et af de til tider oversete verdenskøkkener, nemlig dét mellemøstlige. Man kan jo næsten sige, at Mellemøsten er en slags smeltedigel for både europæiske og asiatiske køkkentraditioner, hvor olivenolie, sesam og appelsiner går hånd i hånd med mynte, honning og dybrøde granatæbler. Sanne Venlov gastronomisk udviklingsansvarlig

Delemad fra Mellem-østen

Inviter dine gæster på en kulinarisk eventyrrejse til det livlige mellemøstlige køkken med vores nye farvestrålende festmenuer. Fra 10 kuverter. Leveret til døren i hele Storkøbenhavn.

 • Delemad

  Vi krydser grænser med de aromatiske, mellemøstlige køkkener og præsenterer en spændende delemenu med salater af syrlige, stærke, søde og stærke nuancer sammen med saftige koftaspyd og lune fladbrød.

  DKK175pr. kuvert

  Bestil
 • Grøn delemad

  Syrlige blodappelsiner, sprøde granatæbler og bagte auberginer. I vores nye, grønne delemenu kan du og dine gæster glæde jer til de bedste smagsnuancer fra Mellemøstens farverige køkken.

  DKK165pr. kuvert

  Bestil

Læs alt om delemad fra Mellemøsten

Ny delemenu - en festmenu fra de varme lande

Invitér dine gæster på en kulinarisk rejse til det mellemøstlige køkken med vores nye grønne festmenu. Det er Sanne Venlov, vores gastronomiske udviklingschef, som har udviklet den helt nye menu, som nu kan bestille til den næste fest eller sammenkomst. Læs mere om tankerne bag den nye menu.

Gæstemenu

Hvis du foretrækker en klassisk 2- eller 3-retters menu, så er det vores gæstemenu, du skal vælge. 

Lige nu er det tre forårsretter, der er på menuen - og det kan du smage!
Grønne urter, forårssvampe, aspargeskål, sødskærm, ramsløg giver selvskab til den koldrøgede laks til forret og rosastegt kalvetyksteg til hovedret. 

Desserten er en creme af brændt hvid chokolade på sprød bund med de første, danske rabarber. 

 

> Læs mere om gæstemenuen

 

Natmad - den gode afslutning

Som den gode vært så ved du, at de perfekte fester altid slutter med en god portion natmad, der kan sende gæsterne godt på vej, når den sidste dans er forbi. Vi har valgt to favoritter, som kan tilkøbes vores festmenuer.

Vælg mellem:

byg-selv-hot-dog i hjemmelavede pølsebrød med kardemomme, grillede kålpølser, grøv sennep, æbleketchup,, agurkesalat, urtesalat og hjemmelavede ristede løg

eller kartoffel-porre-suppe med cremet yoghurt, friske urter og ølandshvedebrød.

Krabbeklør med fennikelmayo

Krabbeklør med fennikelmayo

Meyers tip: ta' gæsterne med i køkkenet

Hvis du mangler et tip til at sparke sommerens fester i gang, så kan du ganske enkelt lade gæsterne tage del i arbejdet. Hav snacks og drinks klar til alle, men undlad at have al maden klar. Giv de friske gæster forklæde på, og giv selv en hånd med at lave maden færdig. Det virker altid og giver en forrygende stemning ved bordet.

Asparges med kørvelmousseline

Asparges med kørvelmousseline

Seneste nyheder