arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

8. maj 2018

Meyers kokke er i sommerhumør og har komponeret en række velsmagende sommermenuer både i vores cateringkøkken og i vores madkasser.

Det er mad, der passer perfekt til tiden, hvor solen står højt, dagene er lange og sommeraftenerne lune. Det er mad til fester, gæster og højtider og måltider under åben himmel.

Hvad end du skal holde bryllup, fejre fødselsdag, hylde studenten eller bare samle vennerne til fest i haven, så står vi klar med den oplagte menu.

Vi hiver urter op af jorden, langtidssteger kødet og snitter dejlige salater, så du kan servere fristende måltider for dine gæster eller bare til familien derhjemme.

Catering – fri fragt til mange postnumre på Sjælland

 

Vores delemad (min. 10 kuverter) er kokkens udvalg af spændende retter, som indbyder til, at I deler maden rundt om bordet. Uhøjtideligt, men lidt udover det sædvanlige.

 

Vi har også lavet vores fortolkning af den klassiske buffet (min. 10 kuverter), med spændende retter, som tilgodeser store og små, kødentusiasten og dem, der sætter pris på det grønne på tallerkenen.

 

Skal der være ægte sommerstemning, så kør grillen i stilling og lad os hjælpe dig med maden. Vores kokke har sammensat en dejlig grillmenu (min. 10 kuverter), hvor du som den sidste tilberedning skal grille kødet færdigt over gløderne og nyde det sammen med sprøde salater, saftige dressinger og friskbagt brød.

 

Se alle Meyers catering-menuer

Madkasser – leveres til hele landet for DKK 49

 

Vores madkasser, som er perfekte til weekenden, har også fået sommerfornemmelser og er fyldt med sprøde radiser, hyldeblomst, grønne spidskål og nye kartofler.

 

Nyd dine weekender, inviter gæsterne på pinsefrokost eller nyd en dejlig menu til sankthans. Sæt jer til bords og lad os klare madlavningen. Vi leverer nemlig din weekendmenu (min. 2 kuverter) lige til døren om fredagen, og I behøver kun stå for den allersidste tilberedning.

 

Nyd en dejlig 3-retters sankthans-menu (min. 2 kuverter), som du kan servere for venner og familie inden heksen brændes af og midsommervisen skal synges. Koldrøget laks, danske asparges, kalvetykstegsfilet og dejlig rabarberkage til dessert.

 

Ingen sommer uden dejlige måltider direkte fra grillristen. Vores kokke har sammensat en grillkasse fuld af sprøde salater, hjemmelavet ketchup og vores egne pølser og marineret kylling, som du selv skal grille færdige. Alt hvad du skal bruge til en velsmagende grill-aften.

 

Se alle Meyers madkasser

Seneste nyheder