arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

15. juni 2015

Løgismose Vinklub er klar i sommerudgaven, med gode tilbud på vin til den danske sommer. Thilde Maarbjerg, Chefsommelier hos Løgismose, har skrevet en serie artikler om de udvalgte vine.

Danmark viser sig fra sin skønneste side på denne årstid, hvor vinterens nedbør omsættes til frodigt grønt løv, blomster og et bugnende spisekammer af alverdens grøntsager. Ferietiden banker på døren og med den også festlige sammenkomster, familietid og måltider i det fri, hvor danskernes foretrukne drik; vin, heldigvis ofte er med til bords.

I denne sommerudgave af Løgismose Vinklub kan du finde inspiration til den perfekte sommeraften.

Spritz kit og hyggekasse
Contratto Spritz og sprøde snacks fra Hyggekassen mens kullene bliver til gløder.

Læs artikel: Hyggekassen og den ultimative sommerdrink


Hvidvin
Sprød Verdicchio fra økologiske Borgo Paglianetto i Marche eller fyldig, cremet Mâcon-Villages fra Georges Duboeuf til forretten. 

Læs artikel: Hvidvine til sommerens fisk


Rødvin
Til grillen er der både en saftig, moderne spanier fra Somontano eller kæledæggen Le Domaine de Saint Jacques d’Albas fra Minervois i Sydfrankrig. 

Læs artikel: Meget rødvin for skillingen 


Zinfandel
Står den på klassisk barbecue, har vi fundet to bud på fyldige og bløde californiske Zinfandel-vine, en drue der er i stærk fremgang med en stødt voksende fanskare.

Læs artikel: Zinfandel fra Guds eget land 


Smagekasse med Bourgogne
Skal det være ekstra raffineret har vi sammensat en smagekasse med seks forskellige rødvine fra Côte de Beaune i Bourgogne fra tre forskellige producenter. Vinene er drikkemodne og viser Pinot Noir fra sin feminine indsmigrende side med rustrøde reflekser, fløjlsblød mundfølelse og forførende aromaer.

Læs artikel: Tour de Beaune Rouge


Rosévin
Sommeren er også den absolutte højtid for rosé, og det er derfor vigtigt at have lidt ekstra vine i kælderen, så det ikke kræver større overvejelse at åbne en flaske til, hvis stemningen skulle være til det. Château Riotor fra baglandet til Saint Tropez er tilbage igen i smukt nyt design, og I skal heller ikke snydes for Château d’Aquerias monument af en Tavel, Rhônedalens store rosévin, der særligt brillerer sammen med mad.

Læs artikel: Fransk rosévin på to måder

Venlig Hilsen Thilde Maarbjerg

Løgismose Vinklub

 

Løgismose Vinklub er Danmarks ældste vinklub, startet af Lene & Sven Grønlykke i 1972. Dengang var formålet at finde vine af god kvalitet og formidle dem til danske vinelskere uden fordyrende mellemled, og det er der ikke lavet om på, selvom Vinklubben fylder 45 år i 2017. Vinklubben udkommer med nye vinfund mindst otte gange om året, og den er åben for alle.

 

Læs mere på løgismose.dk om Vinklubben

Seneste nyheder