arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

11. oktober

Glæd dig til tre nyheder i serien af middagsretter, som findes på hylden i udvalgte af Coops butikker landet over. 

Vores kokke har nemlig taget tre klassikere fra det danske hverdagskøkken og lavet dem fra bunden med de allerbedste råvarer, så du kan servere en elsket livret på ingen tid uden at gå på kompromis med smag eller kvalitet. 

Høns i asparges

Dansk klassiker med hønsekød i cremet, lys sauce og hvide asparges.
Vi har tilsat retten små stykker af jordskokker, rundet saucen af
med et skvæt fløde og smagt til med estragon.
Findes i Kvickly, Superbrugsen og i Irma.

Tip til tilbehør: Tarteletter eller kogte knuste kartofler og spidskål.

Coq au Vin Blanc

Coq au vin er en franskinspireret simreret med frilandskylling i lys flødesauce med æblemost, hvidvin og svampe.

Findes i Irma og på coop.dk.

Tip til tilbehør: Kogte kartofler vendt i en klat smør og generøse mængder grofthakket kruspersille.

Meyers Boeuf Stroganoff 

Boeuf Stroganoff med dansk oksekød i raffineret, mørk paprikasauce med fløde og bacon.

Findes i Irma og på coop.dk

Tip til tilbehør: Lune ølandsflutes med koldt saltet smør, kartoffelkompot og løvstikke. 

 

Seneste nyheder