Vi beklager!
11. oktober
Glæd dig til tre nyheder i serien af middagsretter, som findes på hylden i udvalgte af Coops butikker landet over.
Vores kokke har nemlig taget tre klassikere fra det danske hverdagskøkken og lavet dem fra bunden med de allerbedste råvarer, så du kan servere en elsket livret på ingen tid uden at gå på kompromis med smag eller kvalitet.
Høns i asparges
Dansk klassiker med hønsekød i cremet, lys sauce og hvide asparges.
Vi har tilsat retten små stykker af jordskokker, rundet saucen af med et skvæt fløde og smagt til med estragon.
Findes i Kvickly, Superbrugsen og i Irma.
Tip til tilbehør: Tarteletter eller kogte knuste kartofler og spidskål.
Coq au Vin Blanc
Coq au vin er en franskinspireret simreret med frilandskylling i lys flødesauce med æblemost, hvidvin og svampe.
Findes i Irma og på coop.dk.
Tip til tilbehør: Kogte kartofler vendt i en klat smør og generøse mængder grofthakket kruspersille.
Meyers Boeuf Stroganoff
Boeuf Stroganoff med dansk oksekød i raffineret, mørk paprikasauce med fløde og bacon.
Findes i Irma og på coop.dk
Tip til tilbehør: Lune ølandsflutes med koldt saltet smør, kartoffelkompot og løvstikke.