arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

18. marts 2019

Lad vores kokke sørge for maden, når I skal til DHL Stafetten i Fælledparken i København i august

DHL Stafetten er verdens største motionsløb og afholdes for 39. gang i år. 

Skal du og dine kolleger med til den festlige løbsdag i Fælledparken, så lad os give en hånd med maden, så både de ihærdige løbere, de uundværlige heppere og alle de andre glade kolleger kan nyde et dejligt måltid, når strabaserne er overstået. 

Vores kokke har sammensat en fristende picnicmenu, der er nem at gå til og sætter smag på jeres aften i Fælledparken. Menuen kommer i holdstørrelse, så en kasse indeholder mad til 5 personer og afhentes nemt i vores telt på pladsen mellem kl. 16.30-19:00.

Flere end 100? 

Er I mere end 100 deltagere, kan vi levere maden på fade og skåle direkte til jeres telt.

Kontakt Meyers Køkken på tlf: 39186900 eller email post@meyers.dk

 

DHL Stafetten picnicmenu

En sommerlig picnicmenu, der er nem at gå til. Farverige salater, braiseret Løgismosekylling, kartofler med løvstikkepesto, dejlig dyppelse og friskbagt brød. 

Læs mere om picnicmenuen

 

 

Seneste nyheder