arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

... over at en række af Danmarks toneangivende kokke i selskab med en udvalgt kreds af croissant-afficionados kårede vores croissant til landets næstbedste blandt de 11 udvalgte bagerier som deltog i afstemningen i Børsen.

Børsen og panelet skrev 17. april 2015 om croissanten fra vores bageri: "Fine proportioner, flot sprødhed, flotte lag. Klæg på den gode måde. Set i lyset af det raske tempo og den langt større produktion er det imponerende, at Meyers kan befinde sig så langt oppe i hierarkiet. Holder man af økologi, er der i øvrigt en ekstra bonus i Meyer-croissanten, da den er lavet af økologiske ingredienser".

Et STORT tillykke med titlen som Danmarks bedste croissant til Democratic Coffee, der har til huse i Københavns Hovedbibliotek. Fantastisk flot!

Claus

Seneste nyheder