arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Torsdag 14. september 2017

Meyers nye måltidskasser til hverdagen er enkle livretter, fortolket af vores kokke. Perfekt til dig, der sætter pris på kvaliteten og god smag, men som i hverdagen ikke har tid til selv at gå i køkkenet. Vi har både retter, der er helt færdigtilberedte og klar til servering, men også menuer, hvor vi med vilje har overladt en del af køkkentiden til dig.

Hver uge kan du og din familie håndplukke de måltider, I hver især bedst kan lide. Vi skifter menu hver uge, og vi sørger altid for at have et udvalg af retter, der tilgodeser både små og store smagsløg, kødentusiaster og dem, der gerne vil lade det grønne spille en større rolle på tallerkenen.

I bestiller senest torsdag aften, og så leverer vi alle ugens måltider om mandagen.

Meyers Madkasser leveres direkte til døren – til fastland og brofaste øer i hele landet

Langsom mad – bare hurtigt
Hverdagsretterne tilbereder vores kokke af de råvarer, der er allerbedst lige nu. Vi laver kødsovsen af frilandsokse fra Himmerland og bruger Løgismosekyllingen, der er opvokset i fuld frihed til vores butter chicken. Til alle vores måltider serverer vi fyldigt tilbehør, saftig dyppelse, sprøde salater eller friskbagt brød, så alle bliver mætte.

Din indsats i køkkenet er minimal
Du kan altid servere dine måltider efter maksimum 30 minutter. I enkelte af vores retter har vores kokke med vilje overladt den sidste tilberedning til dig, så du selv kan sætte det sidste præg. Bestil senest om torsdagen kl. 23.59, så leverer vi næste uges måltider om mandagen mellem kl. 8-16. Vi stiller kassen dér, hvor du ønsker det, så du ikke behøver at være hjemme og tage imod.

Leveringpriser
Sjælland DKK 50
Fyn og Jylland DKK 75

Bestiller du for mere end DKK 1500, er leveringen gratis.

Seneste nyheder