arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Onsdag 5. april 2017

Vind påskeæg fra Meyers Konditori til hele klassen

Gæk, gæk, gæk… Påsken er lig med forårsfornemmelser, lyse aftener, gule kyllinger og selvfølgelig æg i chokolade. Vi udlodder 25 (børnevenlige) chokoladepåskeæg fra hvert af vores bagerier til den heldige vinder der har klippet et fint gækkebrev!

Vores konditorer har rullet dette års påskeæg af ægte marcipan overtrukket med mørk, lys eller hvid chokolade. Der er fire varianter, så både store og små kan glæde sig selv og hinanden med de søde påskeæg.

Sådan deltager du:

Som traditionen foreskriver skal man klippe et fint gækkebrev, og håbe modtageren ikke gætter det navn der står med prikker, for at få fingrene i de søde fristelser.

 

  • Aflevér et gækkebrev i et af vores bagerier – vi giver alle påskeglade børn, der afleverer et gækkebrev, en gratis tebolle efter eget valg.
  • Vi gætter ikke prikkerne, men trækker lod blandt alle de deltagende gækkebreve.
  • Fra hvert bageri trækker vi en vinder som får 25 påskeæg så hele klassen kan spise sig i ægte påskestemning!

Vi hænger alle de fine gækkebreve op i bagerierne og trækker en vinder 2. påskedag.

 

Du kan finde adresse og åbningstider på alle bagerierne her.

 

Klip, spis og fejr påsken med os i Meyers Bageri!

Nyd de håndlavede æg
Vores konditorer laver vidunderlige påskeæg; de er håndlavede, dyppet i chokolade fra det anderkendte Callebaut og marcipanen er fra den mindre tyske marcipanfabrikant, Georg Lemke. Så der er al mulig grund til at æggene skal stornydes i hele påsken.

Påskeæggene kommer i år i fire varianter med forskellige overtræk og smagsoplevelser indeni.

Med alkohol:
Grand marnier og mørk chokoladeovetræk
Cognac og valnød og hvid chokoladeovertræk

Uden alkohol:
Pistacie og karamelliseret chokoladeovertræk
Ren marcipan og mørk chokoladeovertræk

Pr. stk. DKK 20

Seneste nyheder