arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Udover at være aktionær i Løgismose Meyers har Claus Meyer egne restauranter og forretninger.


Restauranter

Meyers Spisehus i Lyngby
Meyers Spisehus i Lyngby er et 700 m2 ny nordisk madsted med en stor takeaway-afdeling, kaffebar, stenovn og plads til 185 spisende gæster.

Læs mere om Meyers Spisehus i Lyngby

Hotel Saxkjøbing
Hotel Saxkjøbing i den gamle købstad Sakskøbing er en sand oase med en afslappet og imødekommende atmosfære. Hotellet er ejet af Claus Meyer og vinimportør Ebbe Frahm.

Læs mere om Hotel Saxkjøbing

Restaurant Radio
Centralt beliggende ved Forum i København byder Restaurant Radio på ambitiøst komponerede menuer i en prisklasse, hvor alle kan være med.

Læs mere om Restaurant Radio

Almanak
På Almanak, som ligger i stueetagen i The Standard helt ud til vandet ved Københavns havn, kan du nyde noget af kongerigets bedste smørrebrød til frokost og moderne dansk mad til aften.

Læs mere om Almanak

Studio
På The Standard finder du Studio, en 1-stjernet Michelin-restaurant med visionen om at forene passion og innovation.

Læs mere om Studio


Forretninger

Melting Pot
Fonden Melting Pot er erhvervsdrivende og har et almennyttigt og alment velgørende formål. Gennem aktiviteter, der har mad, madhåndværk og entreprenørskab som gennemgående elementer er formålet at øge livskvaliteten og forbedre fremtidsmulighederne blandt udsatte og marginaliserede befolkningsgrupper i Danmark og i udvalgte udviklingslande.

Læs mere om Melting Pot

Lilleø Fælles Frugtplantage
Den økologiske æbleplantage ligger på Lilleø, som er en af Danmarks mindste beboede øer, kun tre km lang og 600 meter på det bredeste sted. Der har været dyrket pærer, æbler og blommer erhvervsmæssigt på øen i mere end 70 år.

Læs mere om Lilleø Fælles Frugtplantage