Bæredygtighed i Meyers

Verdens fødevaresystemer har et enormt miljø- og klimaaftryk. Eksempelvis stammer omtrent 20% af vores totale klimaaftryk i Danmark fra den mad, vi spiser. Derfor har vi som madvirksomhed et ansvar for at veje alle de valg, vi træffer, i et bæredygtighedsperspektiv og tage aktivt stilling. Her kan du læse mere om vores bæredygtighedsinitiativer.

  • Ambitiøs datadrevet indsats

    Bæredygtighed i Meyers

    Vi sætter klimamål

    Lige siden vores grundlæggelse har vi hos Meyers arbejdet for at udvikle vores fælles madkultur i retning af højere kvalitet, mere velsmag og større ansvarlighed.

    Det er en central del af vores formål, at vi ønsker, at den planet, vi giver videre til de kommende generationer, skal være rigere og mere vital, end den vi arvede fra vores forældre. Vi vil ikke bare gøre mindre skade, men også gøre mere godt. Der findes ikke et område for menneskelig aktivitet, som hænger tættere sammen med vores planets tilstand end den måde, vi producerer og forbruger vores fødevarer på. Mad og måltider har et enormt miljø- og klimaaftryk. Netop derfor er det også en effektiv løftestang, hvis man vil gøre en positiv forskel.

    Læs vores bæredygtighedsstrategi her.

    Læs vores bæredygtighed i Meyers