arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Æbler, æbler og æbler ...

Lilleø Fælles Frugtplantage er født ud af en drøm om at et voksende antal frugtavlere og frugtelskere i Danmark, til størst mulig gavn og glæde for begge parter, samarbejder om at dyrke frugt økologisk.

Lilleøs klima giver i træernes vækstperiode lige så meget lys som i Bourgogne. Æblerne vokser samtidig i et køligt klima, tæt på deres nordlige dyrkningsgrænse, hvor der er stor forskel på dag- og nattemperaturerne. Derfor udvikler danske æbler en større aromatisk intensitet og syrlighed end æbler, der vokser mere sydligt. På de mindre øer, som for eksempel Lilleø, udsættes træerne på grund af luftens saltindhold og jordbundens særlige mineral-sammensætning for en mild stress, der menes at fremme dannelsen af aroma, farve og andre komplekse forbindelser i frugterne.

Lilleø Fælles Frugtplantage

Kontor
Lilleø Fælles Frugtplantage
c/o Little Apple ApS
Kattegatvej 53
2150 Nordhavn

Email
info@faellesfrugtplantage.dk

Plantage
Lilleø Fælles Frugtplantage
Lilleøvej, Lilleø
4930 Maribo

Frugt fra Lilleø

Vi har lavet en lille film om frugt fra Lilleø. Se den her.