arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Løgismose og Meyers har gennem en årrække arbejdet side om side med samme mål om at bidrage til at højne niveauet af den danske madkultur. Med sammenlægningen af de to familiefirmaer i 2015 er visionen kun blevet større og mere ambitiøs.

2015 var i ordets rette forstand et grundlæggende år, hvor virksomhederne Løgismose og Meyers gik sammen 15. januar for at skabe en af Danmarks ledende fødevarevirksomheder med det formål, sammen endda stærkere, at kunne bidrage til at fremme den gode danske madkultur. Selskaberne er forankret i den danske landbrugsjord med en solid tro på at kunne frembringe kvalitetsfødevarer til den almindelige forbruger, som skal tilbydes et kvalitetsprodukt med stor smag. Dette gøres både ved at producere højkvalitetsvarer med nordiske råvarer samt at drive handelsvirksomhed med unikke produkter og hermed beslægtede produkter, eller også direkte at tilbyde vores kunder smagsoplevelser i gode og sunde måltider, som strækker sig fra færdigretter over cateringdrift til restauranter i forskellige kategorier.

Uanset hvor vi arbejder i koncernen, så deler vi de samme værdier og den samme mission om at skabe livsglæde gennem måltidet. Et måltid, der ikke bringer glæde i vores liv, er nemlig ikke et måltid, men bare mad.

Løgismose Meyers A/S er administrationsselskab og varetager bl.a. kommunikation, økonomi og HR for Løgismose og Meyers virksomheder.

Om Løgismose
Løgismose A/S blev etableret i 1965 ud fra en vision om skabe livsglæde gennem måltidet. I dag er hovedaktiviteterne hotel- og restaurationsdrift, produktion af mejeriprodukter og andre fødevarer til dagligvarehandlen, import af vin, kyllinger, østers og andre delikatesser, samt drift af egne butikker. Du kan læse mere om Løgismose på www.løgismose.dk.

Om Meyers
Claus Meyer og Meyers har i mere end 25 år arbejdet for at fremme kvaliteterne i den danske madkultur, og opererer på alle niveauer i værdikæden fra jord til bord. Hovedaktiviteterne ligger inden for restaurations- og kantinedrift, catering, frugtavl, forædlingsvirksomhed, handel, teambuilding, forskning, formidling, uddannelse og rådgivning. Oplev Meyers her på meyersmad.dk, og find bl.a. opskrifter og inspiration til din madlavning.

Pressemeddelelse om sammenlægningen
Her kan du læse pressemeddelelsen om sammenlægningen af Løgismose og Meyers.

Årsrapporter
Besøg Løgismose Meyers fælles hjemmeside på www.loegismosemeyers.dk, hvor du bl.a. finder årsrapporter og ledige job m.m.

Kontakt os

Løgismose Meyers A/S
Kattegatvej 53
2150 Nordhavn

Løgismose Meyers A/S
Ny Vestergade 2
5672 Broby

Tlf.
(+45) 33 24 37 06

E-mail
kontakt@lmfood.dk

Website
www.loegismosemeyers.dk

CVR-nr.
21 92 46 79

Løgismose Meyers A/S