arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Mere end bare en kantine

Meyers Kantiner blev grundlagt af Claus Meyer i 1999 og vi driver i dag mere end 70 kantiner på nogle af Danmarks bedste arbejdspladser og bespiser dagligt godt 20.000 gæster.

Velsmag, madglæde, kvalitet, økologi og sundhed er fundamentet for Meyers Kantiners gastronomi. Vi kalder vores kantinekoncept for Spis Igennem og bygger vores kantinemenuer op efter det. Spis Igennem er en madlavningsfilosofi, som forener sundhed og velsmag. Sundheden er i fokus uden at vi går på kompromis med den gode smag.

Vi laver mad fra bunden og det kræver de helt rigtige råvarer. Vores råvarer er gerne nordiske/danske og vi bruger primært dansk kød med fokus på dyrevelfærd. Alle vores grønsager er friske og med høj økologigrad og mel, gryn og korn er altid økologisk.

Vi vælger at mætte vores retter med smag og indtryk frem for fedt og har stor fokus på det grønne og det grove. Vi har udviklet brødopskrifter med masser af næring, fiber og fuldkorn og friskbagt brød er en vigtig del af vores frokostbuffet. Hver dag serverer vi et af vores særlige signaturbrød på buffeten, gerne sammen med en frisklavet spread af fx gule flækærter eller bagt selleri. Flere gange om ugen tilbyder vi gerne små friskpressede og forfriskende, hotte grøntsagsshots på vores frokostbuffet – sprængfyldte af vitaminer.

Vi laver, med andre ord, mad der er en oplevelse for alle sanser og derfor er vores kantine mere end bare en kantine.

Kontakt salgs- og markedschef Adam Usman, hvis du vil høre mere om, hvad Meyers Kantiner kan tilbyde jeres virksomhed.

Meyers Kantiner

Salgs- og markedschef Adam Usman adus@meyerscc.dk

Læs mere
Besøg Meyers Kantiners hjemmeside

Adresse
Rigensgade 11, 1. sal                                       1316 København K

Telefon
(+45) 35 42 40 41

Telefontid
Mandag-torsdag 8.30-16.30
Fredag 8.30-16

CVR-nr.
26 63 15 21