arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Meyers Contract Catering er paraply for vores to udgaver af skræddersyede cateringløsninger til erhvervslivet: Meyers Kantiner og Meyers Food & Beverage.

Med udgangspunkt i vores stærke fælles værdier udvikler vi markante koncepter og skaber de rammer, som giver vores køkkenchefer bedst mulighed for at udfolde al deres fantasi og madkærlighed.

Fra centralt hold sørger vi for produkt- og medarbejderudvikling, en effektiv og værdibaseret indkøbsafdeling og en lang række systemer, der sikrer kvaliteten og gør vores partnerskaber gennemsigtige og åbne.

Vi er drevet af entreprenørskab, en bandsat lyst til at fremme og udvikle den danske madkultur og en forpligtelse til altid at agere bæredygtigt og ordentligt.

Vi er en del af Løgismose Meyers koncernen, som samler to af Danmarks førende gastronomiske brands.

Meyers Contract Catering

Adresse
Rigensgade 11, 1. sal
1316 København K

CVR-nr.
26631521

Telefon
(+45) 35 42 40 41

Åbningstider
Mandag-torsdag 8.30-16.30
Fredag 8.30-16

Mail
info@meyerscc.dk

Website
www.meyerscc.dk