arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!


Forbrugerhenvendelser vedr. Meyers produkter i Coop

Kontakt os venligst her, hvis du har spørgsmål eller kommentarer til Meyers produkter i Coop.

E-mail
info@lmfood.dk

Telefon
(+45) 33 24 37 06
Mandag-fredag, kl. 8-16


Produkter til enhver smag

I Meyers har vi i mere end 25 år vist veje til større velsmag, mere mangfoldighed og højere kvalitet igenem vores produkter.

Meyers Foods omdrejningspunkt er at udvikle produkter, der sigter mod at gøre forædlede og velsmagende produkter, med en særlig oprindelseshistorie, bredt tilgængelige på det danske marked.

Vores dygtige produktudviklere arbejder tæt sammen med vores kokke og bagere om nye produkter til markedet - produkter med en dyb forankring i vores grundprincipper om høj forædling, velsmag, madhåndværk en god portion kærlighed.

Meyers Food har nu også indgået et tæt samarbejdet med Coop, hvor målet er, at vores produkter skal inspirere i køkkenet og skabe madglæde rundt om alle danskeres middagsborde.

Vores produkter forhandles i egne butikker, udvalgte specialforretninger, samt i Coops butikker landet over.

Meyers Food logo

Adresse
Meyers Food
Kattegatvej 53
2150 Nordhavn

En del af Løgismose Meyers A/S, Ny Vestergade 2-4, 5672 Broby, CVR-nr 21 92 46 79

Meyers Food tilbyder

 • Meyers færdigretter

  Vores kokke har udviklet en serie af velsmagende middagsretter og tilbehør lavet fra bunden af gode råvarer til dig, der i ny og næ ikke når at lave aftensmaden selv, men ikke vil gå på kompromis med smag og kvalitet.

 • Spreads og dip

  En række små smagsoplever, der kan nydes og sammensættes nøjagtigt som du selv har lyst og sult til – og som med fordel kan deles med venner og familie ved spisebordet eller over en picnic.

 • Nordhavn Charcuteri

  Røgede, spegede og tørrede lækkerier efter gammeldags metoder og sydeuropæisk forbillede

 • Most, saft og brus

  Vi har en most til enhver smag, og kan byde på syrlige dråber f.eks. Boskoop & Bramley most eller en sødmefuld most som Guldborg & Gråsten.

 • Mel og brødblandinger

  Godt mel er et nødvendigt udgangspunkt for ordentligt brød – hvad enten det er det grovere hverdagsbrød eller søndagens croissanter.

 • Eddike fra Nordhavn Eddikebryggeri

  Meyers frugteddiker har samme syre-sødme balance, som man kender fra den italienske Balsamico fra Modena, og er i princippet fremstillet på samme måde, ved at blande sur eddike og sød inddampet frugtsaft.

 • Vin, bobler, cider og øl

  Meyers vin og bobler er resultatet af Claus Meyers egne smagseventyr i Tyskland og Frankrig, hvor turen har været forbi områdernes bedste vinmarker.

 • Olie, eddike, sirup og gastrik

  Syrlige og søde smagsgivere til dit grundkøkken.

 • Marmelade

  Claus Meyer har i en årrække ønsket at forarbejde sin egen frugt lokalt og vi kan nu præsentere en serie af marmelader og relisher ene og alene af nordiske frugter og grøntsager.

 • Relish

  Claus Meyer har udviklet sine relishes som et nordisk alternativ til chutney og de kan erstatte saucer i fine anretninger såvel som uformelle måltider.

 • Jule-specialiteter

  Tag Meyers med til din julefest – vi har produkter til alt fra kirsebærsauce, juleblommemarmelade og gastrik, til mørk øl med enebær og frugtbrændevin.

 • Syltevarer

  Meyers syltevarer er baseret på Samsøs gode grøntsager, som vi tilfører en unik sammensætning af krydderier og lage.

 • Frugt fra Lilleø

  Lilleø er en del af sydhavsøerne og en idyllisk plet på Danmarkskortet. Her spiller klimaet en helt særlig rolle, og skaber de optimale vækstbetingelser for øens frugt.

 • Æbleprodukter

  Æblet har præget menneskets historie til alle tider. Som symbol på både syndefald, strid, sundhed, udødelighed, frugtbarhed, magt og kærlighed har det en mytologisk værdi, der er de færreste frugter forundt. Æblet er Danmarks nationalfrugt.