arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!


Forbrugerhenvendelser vedr. Meyers produkter i Coop

Kontakt os venligst her, hvis du har spørgsmål eller kommentarer til Meyers produkter i Coop.

E-mail
kontakt@meyers.dk

Telefon
(+45) 33 24 37 06
Mandag-fredag, kl. 8-16


Produkter til enhver smag

I Meyers har vi i mere end 25 år vist veje til større velsmag, mere mangfoldighed og højere kvalitet igenem vores produkter.

Meyers Foods omdrejningspunkt er at udvikle produkter, der sigter mod at gøre forædlede og velsmagende produkter, med en særlig oprindelseshistorie, bredt tilgængelige på det danske marked.

Vores dygtige produktudviklere arbejder tæt sammen med vores kokke og bagere om nye produkter til markedet - produkter med en dyb forankring i vores grundprincipper om høj forædling, velsmag, madhåndværk en god portion kærlighed.

Meyers Food har nu også indgået et tæt samarbejdet med Coop, hvor målet er, at vores produkter skal inspirere i køkkenet og skabe madglæde rundt om alle danskeres middagsborde.

Vores produkter forhandles i egne butikker, udvalgte specialforretninger, samt i Coops butikker landet over.

Meyers Food logo

Adresse
Meyers Food
Kattegatvej 53
2150 Nordhavn

En del af Løgismose Meyers A/S, Ny Vestergade 2-4, 5672 Broby, CVR-nr 21 92 46 79

Meyers Food tilbyder

 • Meyers middagsretter

  Vores kokke har udviklet en serie af velsmagende middagsretter og tilbehør lavet fra bunden af gode råvarer til dig, der i ny og næ ikke når at lave aftensmaden selv, men ikke vil gå på kompromis med smag og kvalitet.

 • Spreads og dip

  En række små smagsoplever, der kan nydes og sammensættes nøjagtigt som du selv har lyst og sult til – og som med fordel kan deles med venner og familie ved spisebordet eller over en picnic.

 • Charcuteri fra Nordhavn

  Røgede, spegede og tørrede lækkerier efter gammeldags metoder og sydeuropæisk forbillede

 • Most og saft

  Vi har en most til enhver smag, og kan byde på syrlige dråber f.eks. Boskoop & Bramley most eller en sødmefuld most som Guldborg & Gråsten.

 • Mel

  Godt mel er et nødvendigt udgangspunkt for godt brød – hvad enten det er det grovere hverdagsbrød eller søndagens croissanter.

 • Nordhavn Eddikebryggeri

  Meyers frugteddiker har samme syre-sødme balance, som man kender fra den italienske Balsamico fra Modena, og er i princippet fremstillet på samme måde, ved at blande sur eddike og sød inddampet frugtsaft.

 • Vin, bobler og cider

  Meyers vin og bobler er resultatet af Claus Meyers egne smagseventyr i Tyskland og Frankrig, hvor turen har været forbi områdernes bedste vinmarker.

 • Olie, eddike, sirup og gastrik

  Syrlige og søde smagsgivere til dit grundkøkken.

 • Franske marmelader

  Efter egne opskrifter produceresen serie afmarmelader i Frankrig af de fineste råvarer og produkterne er mere faste i konsistensen end det syltetøj som vi kender fra norden Marmeladerne er kogt med rørsukker oghar et højt indhold af frugt. Flere af varianterne har vi valgt at parre med urter, de vi synes det komplimenterer bærrets smag, eks. solbærmarmelade med peber og laurbær, eller pære´marmelade med fennikel. Der er tilsat frisk citronsaft efter kogning for at fremme aromaerne og holde sukkeret i skak. Marmeladerne er et naturligt tilbehør til ristet brød med smør, til pandekager, vafler og æbleskiver. De er gode til ostbordet og kan også brugestil at parfumere dessertcremer og is. Og såer vidunderlige i syrnede mælkeprodukter.

 • Relish

  Relish stammer oprindeligtfra England. Relish betegner en tilvirkning af grøntsager eller frugt med eddike, sukker og krydderier med henblik på at bevare råvarernes oprindelige smag og konsistens. Vi har udviklet en relishserie som produceres i Frankrig af råvarer og opskrifter som vi nøje har udvalgt og udviklet. Filosofien har været at udvælge grøntsagssorter, der med hensyn til velsmag,farve, smag og konsistens er mest velegnet til sukker/syltekogning. Tanken med relish er atde kan erstatte de klassiskesaucer i fine anretninger såvel som anvendes tiluformelle måltider. De er helt udsøgte til grillmad og i sandwiches, og går fortrinligt til koldt kød, blåskimmelost og tørre ostetyper som fx. Manchego. Prøv også atrør relish i mayonnaise, dressinger og gryderetter.

 • Jule-specialiteter

  Tag Meyers med til din julefest – vi har produkter til alt fra kirsebærsauce, juleblommemarmelade og gastrik, til mørk øl med enebær og frugtbrændevin.

 • Syltevarer

  Meyers syltevarer er baseret på Samsøs gode grøntsager, som vi tilfører en unik sammensætning af krydderier og lage.

 • Frugt fra Lilleø

  Lilleø er en del af sydhavsøerne og en idyllisk plet på Danmarkskortet. Her spiller klimaet en helt særlig rolle, og skaber de optimale vækstbetingelser for øens frugt.