arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Mad ud af huset – og mere til

Meyers Køkken tilbyder sæsonnære festmenuer til din fødselsdag, konfirmation, julefrokost eller andre store begivenheder. Mad fra vores kokke er forskellen på at stå på hovedet i køkkenet eller tage udhvilet imod sine gæster. Ærlige råvarer tilberedt enkelt og omsorgsfuldt og klar til at sætte på bordet med et minimum af køkkenindsats.

Vi arrangerer også med glæde det hele. Meyer Event udvikler små og store festløsninger om så I er 10, 300 eller 5.000 gæster. Vi sætter en ære i at skræddersy arrangementet efter jeres ønsker og behov, og planlægger og afvikler derfor med samme glæde både den intime sammenkomst, og festerne i stor skala med udfordrende logistik og topunderholdning for flere tusinde mennesker.

Ønsker I at holde jeres fest i et af byens smukkeste lokaler, er vi eventpartner for bl.a. Den Blå Planet, Botanisk Have, StreetMekka, Thorvaldsens Museum, Kronborg, Ledreborg Slot, Frederiks Bastion og mange andre.

Meyers Køkken logo

Adresse
Meyers Køkken
Kattegatvej 53
2150 Nordhavn

Telefon
(+45) 39 18 69 00

E-mail
post@lmfood.dk

Kontortid
Mandag-fredag, kl. 9-17

CVR-nr.
21 92 46 79

En del af Løgismose Meyers A/S, Ny Vestergade 2-4, 5672 Broby

Kontaktpersoner

Meyers Køkken tilbyder

 • Meyers Madkasser

  Meyers madkasser er vores version af måltidskasserne til weekenden. Vi leverer madkasserne lige til din hoveddør, så du med et minimum af tilberedningstid kan servere måltider, hvor smag og kvalitet er i centrum.

 • Catering

  Meyers klassiske og sæsonbaserede menuer til catering og mad ud af huset samt mad til aktuelle begivenheder.

 • Firmaarrangementer og store fester

  Lad Meyers orkestrere jeres næste store firmafest eller -arrangement. Vi tager os af al forplejning og hjælper lige så gerne med både lokaler og underholdning.

 • Frokostordning

  Meyers Frokostkøkken byder på økologisk Frokostordning i StorKøbenhavn: Buffeten strutter af smag og kærlighed fra vores dygtige kokke. Se ugens menu her.