arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

I Meyers Madhus kan madelskere i alle aldre lære at bage så englene synger, komme på opdagelsesrejse i det nordiske køkken og blive fortrolig med verdens andre store køkkener. 

Du får ny inspiration til dit fiskekøkken og kan blive pølsemager, sovsemester, isdronning, chokoladekonge og komme med os på skattejagt i naturen. Kort sagt: Lær at lave bedre mad resten af livet.

Vi hjælper også virksomheder med at styrke de kollegiale relationer, at give jeres medarbejdere en hyggelig fællesoplevelse eller at komme tættere på jeres kunder. Med Gastronomisk Teambuilding fører vi jer ind i vores univers af fantastiske råvarer, velsmag og godt håndværk. Det handler først og fremmest om at give jer en hyggelig aften, hvor I samarbejder om at lave et vidunderligt måltid mad, som I til sidst nyder i fællesskab med god vin i glasset. Uanset om I søger fordybelsen, det hyggelige samvær, at få sat fokus på jeres kommunikation eller at blive kastet ud i en spændende dyst på velsmag, har vi et format til jer.

Vi har Det Økologiske Spisemærke i guld. Det betyder, at du som gæst i Meyers Madhus kan regne med, at 90-100 procent af vores råvarer er økologiske, både på vores madkurser og teambuildings.  

Vi rådgiver også offentlige og private vedrørende projekter om at udvikle vores fælles madkultur, skabe sunde forretninger og igangsætte sociale forandringer med maden og måltidet som omdrejningspunkt. Vi tilbyder bl.a. gastronomisk rådgivning og opkvalificering, opskriftudvikling, produktion af kogebøger fra idé til færdigt produkt, og vi indgår som partner i forsknings- og udviklingsprojekter. 

Vores dejlige lyse lokaler i det centrale Nørrebro har plads til 75 personer, og er et ideelt sted at holde møder, tema-events og seminarer. Vi tilbyder forskellige pakker med drikkevarer og mad, men skræddersyr også gerne et tilbud, der passer til jeres behov.

Meyers Madhus logo

Adresse
Meyers Madhus
Nørrebrogade 52 C
2200 Købehavn N

Telefon
(+45) 35 36 38 37

Kontortid
Mandag-fredag kl. 9-16

CVR-nr.
21 92 46 79

En del af Løgismose Meyers A/S, Ny Vestergade 2-4, 5672 Broby

E-mail
madhus@meyers.dk

Kontakt for Københavns Kommunes institutioner:

Har du spørgsmål eller behov for hjælp til økologiomlægning, kursustilmelding, spisemærkeregistrering mv. er du velkommen til at kontakte os.

Telefon
(+45) 26 77 31 16

Kontortid
Mandag-fredag kl. 9-16

Email
raadgivning-kk@meyers.dk

Kontaktpersoner

Meyers Madhus tilbyder

 • Madkurser og events

  Madkurser giver madoplevelser for livet, uanset om du er nybegynder eller passioneret amatørkok.

 • Teambuilding

  Styrk det interne samarbejde, giv jeres medarbejdere en hyggelig dag i et gastronomisk univers, eller kom tættere på jeres kunder.

 • Rådgivning og projekter

  Meyers Madhus samarbejder med en række offentlige og private partnere om at udvikle vores fælles madkultur, skabe sunde forretninger og igangsætte sociale forandringer med mad og måltider som middel.

 • Meyers Bageunivers

  Vi har samlet de bedste opskrifter, kurser, redskaber, produkter, tips og tricks, til dig, der går op i, hvad du spiser, og gerne vil lære at bage saftige og smagfulde brød og kager.

 • Her finder du os

  Meyers Madhus er beliggende lige i hjertet af Indre Nørrebro – og her kan du læse mere om busser, tog og parkering.