arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Vi glæder os til at tage imod dig i Meyers Madhus og give dig nogle fornøjelige timer i vores hus!

Meyers Madhus
Nørrebrogade 52 C
2200 Købehavn N
Tlf. (+45) 35 36 38 37

Fra Nørrebrogade skal du gennem porten i nr. 52 og helt ind i 3. baggård. Hvis porten er låst så ring på og vi vil åbne for dig. Når du skal herfra igen, åbnes porten ved tryk på en hvid knap på indersiden af porten.

Byggerod i 2018:
Byggerod fylder desværre en del hos os for tiden, da vi er ved at få ombygget til et nyt og bedre Meyers Madhus. Derfor vil du blive mødt af stilladser, håndværkere og byggematerialer rundt omkring. Vi beklager rodet – men bag murene er vi klar til at give dig en god oplevelse.

Parkering:
Meyers Madhus er beliggende lige i hjertet af indre Nørrebro. Det betyder også, at det kan være meget svært at finde ledige parkeringspladser i området. Vi har desværre ikke selv p-pladser til rådighed, så hvis du vælger at tage bilen til Nørrebro, kan vi anbefale, at du kører hjemmefra i god tid.

Offentlige transportmidler:

Til gengæld for de manglende parkeringspladser, har vi buslinie 5C og 350S holdende lige uden for porten. Begge kører fra Hovedbanegården og Nørreport Station. Desuden stopper linje 3A også på Nørrebrogade.

Til fods:
Det er også muligt at gå fra Nørreport, hvor både Metro, S-tog og regionaltog standser. På fods er det en rask gåtur på ca. 15-20 min., som vil føre dig over Dronning Louises Bro, op ad Nørrebrogade, til vores hus i nr. 52.

Hvor
Meyers Madhus
Nørrebrogade 52 C
2200 København N