arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Madkurser
Ved kogeøen i Kokkens Gemakker kan børn og voksne deltage i korte madlavningskurser, smagninger, baristakurser og bageskoler. Der kommer hele tiden nye kurser til, men allerede nu er der mange spændende madlavningskurser for både børn og voksne. Læs mere under madkurser.

Private dining
I Kokkens Gemakker har vi mulighed for at give dig og dine gæster ekstra omsorg og en eksklusiv, uforstyrret og personlig måltidsoplevelse med egen kok. Invitér dine venner, kolleger eller kom tættere på dine kunder. Vi tilbereder og serverer en perlerække af lækre retter, mens værtinder i topform sørger for, I ikke mangler noget. Ikke to selskaber er ens, så kontakt os, og så tager vi en snak om, hvad der skal til, for at jeres aften bliver helt perfekt. For yderligere information send mail til lyngby@meyersmad.dk.

Gastronomisk teambuilding
Vi har en række forslag til, hvordan I får en sjov og sanselig oplevelse sammen i Kokkens Gemakker. Samarbejde, samvær, smil og vidunderlig mad går op i en højere enhed, når I arbejder tæt sammen i nogle fornøjelige timer om at tilberede et fantastisk måltid helt fra bunden. Efter en lærerig madoplevelse og opbyggende samvær, nyder I frugten af jeres arbejde; et måltid på et højt gastronomisk niveau med gode vine til. Kontakt Meyers Madhus for yderligere information på telefon 35 36 38 37 eller skriv til madhus@meyersmadhus.dk.

Kontakt

Kontakt Meyers Spieshus for at få mere at vide om mulighederne for anvendelse af Kokkens Gemakker på tlf. 72 30 13 31 eller på lyngby@meyersmad.dk.

Hvor
Meyers Spisehus
Handelstorvet 10
2800 Kgs. Lyngby