arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Indtil for få år siden var det nærmest umuligt at opdrive andre eddiker end de masseproducerede, lavet på finsprit eller billig frugt tilsat sukker og vand. De senere år har der været en stigende import af vineddiker og balsamiske eddiker. I 2002 erhvervede Claus Meyer frugtplantagen Vigmosegaard på Lilleø med den erklærede hensigt at skabe en tradition i Danmark for fremstilling og brug af højkvalitets eddike baseret på frugt. Det har resulteret i en serie af fortrinlige eddiker, en del af dem fadlagrede, og fortrinsvis fremstillet af frugt fra Lilleø, gæret i Sverige.

Eddikeproduktionen kræver masser af frisk luft, og en del af fadlagringsprocessen fremmes i faciliteterne i Nordhavnen af de store temperaturskift mellem sommer og vinter. Nordhavn Eddike Bryggeri fremstiller specialeddiker af nordiske afgrøder.

Frugter og bær, som har vokset i det kølige nordiske klima tæt på deres nordlige dyrkningsgrænse, regnes blandt verdens fineste, og udgør rygraden i serien af produkter fra Nordhavn Eddikebryggeri. Eddiker er således lavet på basis af sorter af æble, pære, blomme, solbær og kirsebær, udvalgt i et tæt samarbejde med danske frugtavlere.

Nordhavn Eddikebryggeri

Adresse
Kattegatvej 53
2150 Nordhavn

Telefon
(+ 45 ) 25 10 27 69

CVR-nr.
21 92 46 79

E-mail
andreas@meyerfood.dk

Smiley
Kontrolrapport

Nordhavn Eddikebryggeri

Vi har lavet en lille film om Nordhavn Eddikebryggeri, og den kan du se her.

Nordhavn Eddike Bryggeri tilbyder

  • Eddike fra Nordhavn Eddikebryggeri

    Meyers frugteddiker har samme syre-sødme balance, som man kender fra den italienske Balsamico fra Modena, og er i princippet fremstillet på samme måde, ved at blande sur eddike og sød inddampet frugtsaft.