arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

I Nordhavn udvikler og producerer vi højt forædlede fødevarer og er tro mod håndværkets traditioner og fremstillingsmetoder.

I 2005 overtog vi det tidligere Vendsyssel Røgeris lokaler i det yderste af Københavns Nordhavn, lige ved det rigtige engros fisketorv. En kæmpe bygning med røgeovne, frysere, tørrerum, masser af hvide kakler – og masser af muligheder.

Nordhavn Manufactory rummer Nordhavn Eddikebryggeri og Charcuteri fra Nordhavn. Vi udvikler og sælger produkter til restauranter, barer og kræsne køkkener. Vores produktion er lille og håndholdt, men vi har stor kapacitet. Det giver os en fleksibel produktion og mulighed for at prøve en masse forskellige råvarer og metoder af. Det betyder også, at det er muligt for os at udvikle særlige produkter til vores kunder ud fra specifikke ønsker.

Vi arbejder og brænder for at skabe produkter, hvor håndværket og umagen kan smages. Vi eksperimenterer hele tiden, fordi vi ikke kan lade være, men også for at blive klogere og bedre. Vi er en del af Løgismose Meyers, men drives som en selvstændig enhed.

 

Nordhavn Manufactory

Læs mere om Nordhavn Manufactory, vores eddikebryggeri, røgeri og produkter på nordhavnmanufactory.dk.