arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

  • Brødblanding: Grødbrød

    Med surdej, chiafrø og havre

    Grødbrød til morgenmad – med chiafrø, havreflager og fuldkornshvedemel. Bag boller eller brød, som er mættende og nærende og giver en god start på dagen.

    Med vores grødbrød får du et mættende og karakterfuldt brød, som indeholder masser af fuldkorn fra fuldkornshvedemel og havre. Desuden er der tilsat chiafrø for smagen og konsistensens skyld. Drysser du ovenikøbet brødet med havregryn, får du et brød med en let ristet havresmag. 

    Anvendelse

    Det eneste du skal tilsætte er lidt gær og vand - og så væbne dig med tålmodighed, til dejen er hævet for at få rigtig gode boller eller et godt brød. 

    Læs vejledningen til en succesfuld bageoplevelse bagpå brødposen

    Ingredienser

    hvedemel, fuldkorns hvedemel, 10% havregryn, 4% surdej (rugmel, surdejskultur), 4% chiafrø, salt tilsat jod. 

    Indhold: 650 g

    Fås hos

    Meyers Deli 
    Meyers Bageri
    COOPs butikker landet over og på coop.dk 

  • Brødblanding: hvedeboller

    Bag rustikke hvedeboller med bid

    Vores klare mål med vores hvedemel er at lave et mel med unik aroma og højt proteinindhold og gluten af god kvalitet. For at opnå den bedste kvalitet bruger vi forskellige hvedesorter, som supplerer hinanden. Dyrkning af unik kvalitetshvede er en udfordring i Norden, som kræver optimal pasning af markerne og hvedesorter, der giver høj kvalitet fremfor en stor høst.

    Anvendelse

    Det eneste du skal tilsætte er lidt gær og vand - og så væbne dig med tålmodighed, til dejen er hævet for at få rigtig gode boller eller et godt brød. 

    Læs vejledningen til en succesfuld bageoplevelse bagpå brødposen

    Ingredienser

    93% hvedemel, 5% tørret surdej, (fuldkorns-rugmel, surdejskultur) salt tilsat jod.

    Indhold: 650 g

    Fås hos

    Meyers Deli
    Meyers Bageri
    COOPs butikker landet over og på coop.dk

  • Brødblanding: Madbrød

    Med surdej, ølandshvede og ramsløg

    Madbrød til aftensmad med rasmløg og fuldkorns ølandsmel.

    Vores madbrød indeholder en god potion stenformalet fuldkornsølandshvede og er smagt til med ramsløg, det nordiske hvidløg. Bag brødet, som du kan bage foccacia, med en god sjat olivenolie og havsalt - eller udnyt, at du har nogle rester til overs, som kan tilsættes i dejen eks. kogte kartofler eller ost. 

    Anvendelse

    Det eneste du skal tilsætte er lidt gær og vand - og så væbne dig med tålmodighed, til dejen er hævet for at få rigtig gode boller eller et godt brød. 

    Læs vejledningen til en succesfuld bageoplevelse bagpå brødposen. 

    Ingredienser

    Hvedemel, 23% fuldkorns ølandshvedemel, 5% surdej (rugmel, surdejskultur), salt tilsat jod. 

    Indhold: 650 g

    Fås hos

    Meyers Deli
    Meyers Bageri 
    COOPs butikker landet over og på coop.dk 

  • Brødblanding: Ølandshvedebrød

    Bag nemt 2 lækre, økologiske ølandshvedebrød

    Godt mel er udgangspunktet for et godt brød. Vi har blandet vores stenformalede fuldkornsølandshvedemel med hvedemel, tørsurdej og salt.

    Ølandshvede stammer oprindeligt fra Øland i Sverige. Brød af ølandshvede har en udtalt sødme og dybde i smagen, og det høje indhold af protein og gluten giver mulighed for deje med stor elasticitet og brød, der holder sig saftigt længe.  

    Anvendelse

    Det eneste du skal tilsætte er lidt gær og vand - og så væbne dig med tålmodighed, til dejen er hævet for at få et rigtig godt brød. 

    Læs vejledningen til en succesfuld bageoplevelse bagpå brødposen

    Ingredienser

    Hvedemel, 23% fuldkorns-ølandshvedemel, 5% tørret surdej, (fuldkorns-rugmel, surdejskultur) salt tilsat jod.

    Indhold: 650 g

    Fås hos

    Meyers Deli
    Meyers Bageri
    COOPs butikker landet over og på coop.dk

    Og hos udvalgte specialbutikker over hele landet

  • Brødblanding: Pizza

    Bag tynde, sprøde pizzabunde

    Godt mel er udgangspunktet for en god pizzabund. Vi har blandet vores fintsigtede Type 00 hvedemel med bornholmsk durumhvedemel, tørsurdej og salt. Det eneste du skal tilsætte er lidt gær og vand – ælte lidt, og så væbne dig med tålmodighed til dejen er hævet.

    Anvendelse

    De teknisk gode kvaliteter i blandingen resulterer i en meget smidig og silkeblød dej, som er let at arbejde med og som hæver flot op. Durumhveden bidrager med en gylden farve, karakterfuld skorpe og smagsmæssig fylde.

    Ingredienser

    Hvedemel*, 10 % durumhvedemel*, 5 % tørret surdej* (rugmel*, surdejskultur), salt tilsat jod, *=økologisk

    Indhold: 650 g

    Fås hos

    Meyers Deli
    Meyers Bagerier

    Alle Kvickly butikker landet over

    Udvalgte SuperBrugsen landet over

    coop.dk

  • Brødblanding: Rugbrød

    Bag selv 2 økologiske rugbrød med surdej

    Godt mel er udgangspunkt for et godt brød. Vi har taget udgangspunkt i vores stenformalede og blandet det med knækkede rugkerner, tørsurdej og salt.

    Rugbrød er den stabile motor, som har været omdrejningspunkt for den brede befolknings ernæring siden middelalderen. Dyrkning af rug, og dermed udbredelsen af rugbrød, passer perfekt til det nordiske klimas kølige, fugtige somre. 

    Anvendelse

    Det eneste du skal tilsætte er lidt gær og vand - og så væbne dig med tålmodig, til dejen er hævet for at få et rigtig godt brød. 

    Læs vejledningen til en succesfuld bageoplevelse bagpå brødposen

    Ingredienser

    51% Fuldkorns-rugmel, knækkede rugkerner, 5% tørret surdej (fuldkorns-rugmel, surdejkultur), salt tilsat jod.

    Indhold: 650 g & 1 kg

    Fås hos

    Meyers Deli
    Meyers Bageri
    COOPs butikker landet over og på coop.dk

    Og hos udvalgte specialbutikker over hele landet

  • Brødblanding: Toastbrød

    Med surdej og emmermel

    Toastbrød til frokost - med fuldkorns emmermel, som bages i form for at få et saftigt sandwich eller pålægsbrød eller ristet i en klassisk toast.

    Prøv en ristet skive med smeltet smør, lav en frisksmurt sandwich med dit yndlingspålæg eller en toast med skinke og ost eller hvad du nu har lyst til. Nyd smagen af emmeren, en af de ældste dyrkede kornsorter, der bidrager med en let krydret, aromatisk duft og en sødmefuld smag. 

    Anvendelse

    Det eneste du skal tilsætte er lidt gær og vand - og så væbne dig med tålmodighed, til dejen er hævet for at få rigtig gode boller eller et godt brød. 

    Læs vejledningen til en succesfuld bageoplevelse bagpå brødposen. 

    Ingredienser

    Hvedemel, 8% fuldkorns emmerhvedemel, 5% surdej (rugmel, surdejskultur), salt tilsat jod. 

    Indhold: 650 g

    Fås hos

    Meyers Deli
    Meyers Bageri 
    COOPs butikker landet over og på coop.dk