arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

  • Pærebrændevin

    Af Williams- og gråpærer

    En lille eksklusiv produktion af pærebrændevin lavet på Williams og gråpærer fra Lilleø. Pærerne er presset til most, gæret til cider og efterfølgende destilleret til brændevin.  

    Anvendelse

    Vores brændevin kan bedst sammenlignes med franskmændenes Eau de Vie eller tyskernes "Obstler", og kan nydes alene, til kaffen eller efter en god middag. 40 % vol.

    Ingredienser

    Williams- og gråpærer fra Lilleø

    Indhold: 35 cl

    Fås hos

    Meyers Deli

    Løgismose Vin, Mad og Delikatesser, Ndr. Toldbod 16, København

    Udvalgte specialbutikker landet over

  • Æblegløgg

    Et friskt alternativ til rød gløgg

    Æblegløggen blandes med to liter æblemost og varmes igennem. Tilsæt evt. friske æbler i tern, tørrede æbler, rosiner eller tranebær samt calvados, brændevin eller lignende, som fremhæver krydderierne og julehyggen og gør smagen mere levende.

    Anvendelse

    Serveret uden alkohol er den god til vinterkolde børn og voksne.

    Ingredienser

    Æblemost, rørsukker, brændt sukker, æblecidereddike, alkoholisk udtræk af: kanel, ingefær, kardemomme, nellike, muskat, allehånde.

    Indhold: 250 ml

    Fås hos

    Meyers Deli

    Udvalgte specialbutikker landet over

  • Kirsebærsauce

    Med danske Stevnskirsebær & kirsebæreddike

    Meyers Kirsebærsauce med danske Stevnskirsebær er kogt nænsomt med mørk sirup og et pift kirsebæreddike fra Nordhavns Eddikebryggeri, der fremhæver bærrets karakteristiske smag. 

    Anvendelse

    Servér kirsebærsaucen til julens risalamande, til grød i al almindelighed, på is, vafler, pandekager, eller bare du har lyst.

    Hvis du har mod på at lave den selv, kan du her få opskriften på kirsebærsauce.

    Ingredienser

    Kirsebær (66%), mørk sirup (sukker, vand, rørsukkersirup, salt), fortykningsmiddel tapioca stivelse, kirsebæreddike (1%). 

    Indhold: 390 g

    Fås hos

    Coops butikker over hele landet

  • Juleblommemarmelade

    Med hasselnødder og kanel

    Krydrede julemarmelade på blommer, hakkede hasselnødder og kanel.

    Anvendelse

    God på ristet brød på kolde vinterdage, sammen med blåskimmelost eller til æbleskiver.

    Ingredienser

    Blommer (55%), rørsukker, hakkede hasselnødder (0,33%), citronkoncentrat, fortykningsmiddel: pektin, kanel.

    Indhold: 275 g

    Fås hos

    Meyers Deli
    Meyers Bageri

    Udvalgte specialbutikker landet over