arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

  • Agurkesalat

    Syltet med æbleeddike & enebær

    Meyers har fintsnittet og syltet agurker med æbleeddike og enebær, fordi vi synes at enebær komplimenterer agurken godt. Enebær er krydret, bittersød og minder om peber.

    Anvendelse

    Server eks. agurkesalaten til den klassiske flæskestegssandwich,
    hotdog, glaseret svinebryst eller mormorkylling med brun sovs og kartofler.

    Ingredienser

    57% agurk, vand, sukker, eddike, 3% æbleeddike, salt, enebær, citronskal, naturlig
    enebærekstrakt.

    Indhold: 400 g

    Fås hos

    Coops butikker landet over og på coop.dk.

  • Asier

    Syltet med peberrod

    Meyers har syltet asierne med æbleeddike og peberrod. Peberrod har en skarp smag og aroma og den giver et spark til den sure søde syltelage, som vi synes klæder asierne.
    Peberrod er nordens chili og den passer godt til klassiske danske retter. 

    Anvendelse

    Prøv asierne på en rugbrødsmad med roastbeef, til varmrøget laks eller til en
    wienerschnitzel. Alternativt til dine plantedeller eller hakket og rørt i mayo.

    Ingredienser

    49% asier, vand, sukker, eddike, 3% æbleeddike, salt, peberrod aroma.

    Indhold: 400 g

    Fås hos

    Coops butikker landet over og på coop.dk.

  • Brødblanding: Rugbrød

    Bag selv 2 økologiske rugbrød med surdej

    Godt mel er udgangspunkt for et godt brød. Vi har taget udgangspunkt i vores stenformalede og blandet det med knækkede rugkerner, tørsurdej og salt.

    Rugbrød er den stabile motor, som har været omdrejningspunkt for den brede befolknings ernæring siden middelalderen. Dyrkning af rug, og dermed udbredelsen af rugbrød, passer perfekt til det nordiske klimas kølige, fugtige somre. 

    Anvendelse

    Det eneste du skal tilsætte er lidt gær og vand - og så væbne dig med tålmodig, til dejen er hævet for at få et rigtig godt brød. 

    Læs vejledningen til en succesfuld bageoplevelse bagpå brødposen

    Ingredienser

    51% Fuldkorns-rugmel, knækkede rugkerner, 5% tørret surdej (fuldkorns-rugmel, surdejkultur), salt tilsat jod.

    Indhold: 650 g & 1 kg

    Fås hos

    Meyers Deli
    Meyers Bageri
    COOPs butikker landet over og på coop.dk

    Og hos udvalgte specialbutikker over hele landet

  • Drueagurker

    Agurker i æbleeddike, krydret med sennepsfrø og lang peber

    Vi har syltet agurkerne i æbleeddike og krydret dem med sennepsfrø og lang peber. Lang peber var tidligere almindelig i syltevarer, og den er skarp som peber, men har en sødmefuld duft og krydrede toner af enebær.

    Anvendelse

    Brug drueagurkerne som et friskt element i sandwiches, til kødretter eller på frokostbordet. Du kan også hakke dem fint og bruge dem i en 'salsa verde', i remoulade eller i en rørt tatar.

    Ingredienser

    Drueagurker (51%), sukker, vand, æbleeddike, eddike, salt, sennepsfrø, sort peber, lang peber.

    Indhold: 405 g

    Fås hos

    Coops butikker over hele landet

  • Lilleø æblecider

    Årgang 2011, 2012 og 2013

    Denne cider er brygget efter normanisk forbillede. Det vil sige førstegæring på tanke af rustfrit stål og – som i Champagne – naturlig andengæring på flaske, som danner de fine bobler.

    Æblerne stammer fra vores ciderplantage på Vigmosegaard, hvor vi i 2004 plantede de oprindelige franske sorter bla. Bedan, Binet Rouge, Douce Coët og Douce Moen.
    5% alkohol.

    Anvendelse

    Vores cider på æbler fra Lilleø er ganske ulig den søde sodavandscider, vi kender fra børneenden af spisebordet. Den er karismatisk, tør og frugtig, og er enestående som aperitif eller ledsager til forretten.  

    Ingredienser

    Gæret saft af cideræbler fra Lilleø.

    Indhold: 37,5 cl

    Fås hos

    Meyers Deli 

    Og udvalgte specialbutikker landet over

  • Meyers bobler

    På 'kongedruen' Riesling

    Fra de smukke vinmarker i Mosel dalen i det sydvestlige Tyskland er der stolte traditioner med 'kongedruen' Riesling. De stejle skråninger ned mod floden og den skiferholdige jordbund skaber vine med et saftigt frugtbid, fine citrus noter og en elegant, vedholdende mineralitet. Druerne håndhøstes og al vinifikation foregår ved håndkraft i dybe kældre, hvor vinen får sine bobler i løbet af de 12 mdr. den eftergærer på flasken.

    Anvendelse

    Byd middagsgæsterne velkommen med et perlende glas af Meyers bobler. Boblerne fungerer formidabelt både til start og/eller slut i enhver menu. 

    Ingredienser

    Af Rieslingdruen. Indeholder sulfitter.

    Indhold: 75 cl

    Fås hos

    Meyers Deli
    Meyers Madhus

    Og udvalgte specialbutikker landet over

  • Meyers hvidvin

    Mosels Riesling

    Meyers hvidvin er en Riesling vin, der kommer fra de stejle skråninger i Lorenzhof, en biflod til Mosel floden i det sydvestlige Tyskland. Vinen laves uden brug af kunstgødning og sprøjtemidler. Jordbunden er skifer og kvarts der giver Rieslingdruen mineralitet, mens de varme dage og kølige nætter i Ruwer-dalen er årsag til den flotte struktur. 

    Anvendelse

    Meyers hvidvin passer til næsten enhver ret og anledning. Riesling er f.eks. en af de få vine, der kan passe formidabelt til mange asiatiske retter, hvis man blot vælger en Riesling med lidt restsødme.

    Ingredienser

    Riesling druer. Indeholder sulfitter.

    Indhold: 75 cl

    Fås hos

    Meyers Deli
    Meyers Madhus

    Og udvalgte specialbutikker landet over

  • Meyers rødvin

    Fyldig biodynamisk AOC Côtes du Rhône

    Meyers Rødvin laves i Sérignan-du-Comtat i den sydlige del af Rhône-dalen. Druerne høstes i hånden og lagres uden brug af træfade for at skabe en saftig vin, der udtrykker sit terroir.

    Anvendelse

    Vingården Domaine Mas du Gourdareau har været økologisk (ecocert) og biodynamisk certificeret siden 2007.

    Ingredienser

    Druer: 65 % Grenache, 25 % Syrah, 5 % Mourvedre, 5 % Carignan

    Indhold: 75 cl

    Fås hos

    Meyers Deli

    Udvalgte specialbutikker landet over

  • Pærebrændevin

    Af Williams- og gråpærer

    En lille eksklusiv produktion af pærebrændevin lavet på Williams og gråpærer fra Lilleø. Pærerne er presset til most, gæret til cider og efterfølgende destilleret til brændevin.  

    Anvendelse

    Vores brændevin kan bedst sammenlignes med franskmændenes Eau de Vie eller tyskernes "Obstler", og kan nydes alene, til kaffen eller efter en god middag. 40 % vol.

    Ingredienser

    Williams- og gråpærer fra Lilleø

    Indhold: 35 cl

    Fås hos

    Meyers Deli

    Løgismose Vin, Mad og Delikatesser, Ndr. Toldbod 16, København

    Udvalgte specialbutikker landet over

  • Rødbeder

    Syltet med solbær og peberrod

    Rødbeder syltet med solbær, frisk peberrod og æblecider-eddike af Lilleø æbler. Rødbederne er både dyrket og tilvirket på Samsø. Rødbederne er syltet hele, så de kan anvendes i mange andre sammenhænge end den traditionelle skive på smørrebrødet. Rødbederne er desuden krydret med sort peber og stjerneanis.

    Anvendelse

    Som tilbehør til varme kødretter eller som pynt på smørrebrød. Prøv dem i sandwich eller hakket, som ingrediens i hjemmelavet pickles eller remoulade.

    Ingredienser

    Rødbeder, æbleeddike (9 %), sukker, solbærsaft (3 %), peberrod, salt, stjerneanis og peberkorn. Ingen tilsætningsstoffer.

    Indhold: 580 g

    Fås hos

    Meyers Deli
    Meyers Madhus
    Udvalgte specialbutikker

    Coops butikker over hele landet

  • Rødkål

    Med æbler og allehånde

    Meyers rødkål er dyrket og forarbejdet på Samsø, æblerne og eddiken, som kålen er syltet i, er fra Lilleø. Vi har bl.a. krydret kålen med allehånde, kanel og kommen. Hvis du vil bibringe en fin og syrlig friskhed til traditionel dansk mad som and, flæskesteg og farsretter, så er vores tag på den klassiske rødkål helt vidunderlig.

    Anvendelse

    Prøv også rødkålen som pynt på smørrebrød, i din egen version af Meyers populære flæskestegssandwich, eller som basis for vintersalater.

    Ingredienser

    Rødkål, æbleeddike (9 %), æble, rørsukker, æblesukker, allehånde, sort peber, laurbærblade, kanel, kommen og salt.

    Indhold: 560 g

    Fås hos

    Meyers Deli
    Meyers Madhus
    Udvalgte specialbutikker

    Coops butikker over hele landet

  • Æblegløgg

    Et friskt alternativ til rød gløgg

    Æblegløggen blandes med to liter æblemost og varmes igennem. Tilsæt evt. friske æbler i tern, tørrede æbler, rosiner eller tranebær samt calvados, brændevin eller lignende, som fremhæver krydderierne og julehyggen og gør smagen mere levende.

    Anvendelse

    Serveret uden alkohol er den god til vinterkolde børn og voksne.

    Ingredienser

    Æblemost, rørsukker, brændt sukker, æblecidereddike, alkoholisk udtræk af: kanel, ingefær, kardemomme, nellike, muskat, allehånde.

    Indhold: 250 ml

    Fås hos

    Meyers Deli

    Udvalgte specialbutikker landet over

  • Gastrik

    Hemmeligheden bag en god sovs

    Franskmændene har igennem hundreder år brugt gastrik til at få sovsen til at smage af mere. Gastrik fungerer som et korset for saucens aromaer og gør det muligt at lave en fremragende sauce uden fedt. Den giver så at sige fonden/bouillonen og i sidste ende saucen struktur, for det er sådan man oplever det når den flade smag og fedtet i saucen pludselig får modspil.

    Anvendelse

    Når du tilsmager saucen med gastrik skruer du op for sødme, bitterhed og friskhed. Tilsæt én teske ad gangen, indtil du er tilfreds med velsmags-intensiteten. Prøv også gastrik til glasering af kød, i sammenkogte retter og dressinger, til blåskimmelost og i dessertkøkkenet.

    Ingredienser

    Karamel (sukker, glukose sirup, vand) (72%), eddike, vand, æblekoncentrat.

    Indhold: 200 ml

    Fås hos

    Meyers Deli
    Udvalgte specialbutikker

    Coops butikker over hele landet

  • Kirsebærsauce

    Med hibiscus, vanilje og nordisk kirsebærvin

    Meyers Kirsebærsauce er tilsmagt med vanilje og hibiscus, der både fremhæver smagen af kirsebær og lægger noget til. Kirsebærvin giver saucen dybde og understreger bærrernes fine mandelaroma.

    Anvendelse

    Servér kirsebærsaucen til julens risalamande, på is, vafler, pandekager, eller bare hvor du har lyst.

    Hvis du har mod på at lave den selv, kan du her få opskriften på kirsebærsauce.

    Ingredienser

    Kirsebær (82%), sukker, sirup, vand, modificeret majsstivelse, kirsebærvin, hibiscus, kanel, anis, naturlig vaniljeekstrakt.

    Indhold: 400 g

    Fås hos

    Coops butikker over hele landet

  • Juleblommemarmelade

    Med hasselnødder og kanel

    Krydrede julemarmelade på blommer, hakkede hasselnødder og kanel.

    Anvendelse

    God på ristet brød på kolde vinterdage, sammen med blåskimmelost eller til æbleskiver.

    Ingredienser

    Blommer (55%), rørsukker, hakkede hasselnødder (0,33%), citronkoncentrat, fortykningsmiddel: pektin, kanel.

    Indhold: 275 g

    Fås hos

    Meyers Deli
    Meyers Bageri

    Udvalgte specialbutikker landet over