arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

  • Clementinmarmelade

    Med clementiner fra Korsika

    Meyers marmelader er kogt med rørsukker, og de indeholder oftest 60 % frugt. Der er tilsat frisk citronsaft efter kogning for at holde sukkeret i skak og fremhæve frugtens egen smag. Vi tilsætter hverken farve- eller konserveringsstoffer, kun æblepektin er anvendt for at ramme den helt ideelle konsistens.

    Anvendelse

    Servér marmeladen til pandekager, vafler og scones. Brug den i bagværk med mandler eller nyd den til hård ost af Manchego-typen. Særligt velegnet sammen med te.

    Ingredienser

    Clementiner fra Korsika – frugtkød og skal (45 %), rørsukker, citronsaft og frugtpektin.

    Indhold: 270 g

    Fås hos

    Meyers Deli
    Meyers Madhus

    Og udvalgte specialbutikker landet over

  • Figenmarmelade

    Med 60 % violette figner

    Meyers marmelader er kogt med rørsukker, og de indeholder oftest 60 % frugt. Der er tilsat frisk citronsaft efter kogning for at holde sukkeret i skak og fremhæve frugtens egen smag. Vi tilsætter hverken farve- eller konserveringsstoffer, kun æblepektin er anvendt for at ramme den helt ideelle konsistens.

    Anvendelse

    Servér marmeladen til desserter som vafler, pandekager og bagværk. Marmeladen er også fantastisk som tilbehør til oste, specielt kraftige hårde oste som Pecorino og Parmesan.

    Ingredienser

    Violette figner, rørsukker, citronsaft og frugtpektin. Ingen farve- eller konserveringsstoffer.

    Indhold: 270 g

    Fås hos

    Meyers Deli
    Meyers Madhus

    Og udvalgte specialbutikker landet over

  • Hindbærmarmelade

    Tilsmagt med Bourbon vanilje

    Meyers marmelader er kogt med rørsukker, og de indeholder oftest 60 % frugt. Der er tilsat frisk citronsaft efter kogning for at holde sukkeret i skak og fremhæve frugtens egen smag. Vi tilsætter hverken farve- eller konserveringsstoffer, kun æblepektin er anvendt for at ramme den helt ideelle konsistens.

    Anvendelse

    Server marmeladen til pandekager, vafler, scones, bagværk, til is eller fromager. Brug den i bagværk med mandler. Nyd den til hård ost af Manchego-typen, eller simpelthen på landbrød med smør. Særlig velegnet sammen med te.

    Ingredienser

    60 % Williamette hindbær, kogt med rørsukker og tilsmagt med Bourbon vanilje. Tilsat citronsaft og frugtpektin. Ingen farve- eller konserveringsstoffer.

    Indhold: 270 g

    Fås hos

    Meyers Deli
    Meyers Madhus

    Og udvalgte specialbutikker landet over

  • Jordbærmarmelade

    Med Camarossa og Senga Sengana bær

    Meyers marmelader er kogt med rørsukker, og de indeholder oftest 60 % frugt. Der er tilsat frisk citronsaft efter kogning for at holde sukkeret i skak og fremhæve frugtens egen smag. Vi tilsætter hverken farve- eller konserveringsstoffer, kun æblepektin er anvendt for at ramme den helt ideelle konsistens.

    Anvendelse

    Et par skefulde marmelade rørt i tykmælk eller yoghurt naturel smager skønt. Prøv også marmeladen i lagkager eller spis den med ske fra glasset.

    Ingredienser

    60 % jordbær, sorterne Camarossa og Senga Sengana, kogt med rørsukker. Tilsat citronsaft og frugtpektin. Ingen farve- eller konserveringsstoffer.

    Indhold: 270 g

    Fås hos

    Meyers Deli
    Meyers Madhus

    Og udvalgte specialbutikker landet over

  • Juleblommemarmelade

    Med hasselnødder og kanel

    Krydrede julemarmelade på blommer, hakkede hasselnødder og kanel.

    Anvendelse

    God på ristet brød på kolde vinterdage, sammen med blåskimmelost eller til æbleskiver.

    Ingredienser

    Blommer (55%), rørsukker, hakkede hasselnødder (0,33%), citronkoncentrat, fortykningsmiddel: pektin, kanel.

    Indhold: 275 g

    Fås hos

    Meyers Deli

    Meyers Bageri

    Udvalgte specialbutikker landet over

  • Pære med fennikelfrø

    Med Williams pærer

    Meyers marmelader er kogt med rørsukker, og de indeholder oftest 60 % frugt. Der er tilsat frisk citronsaft efter kogning for at holde sukkeret i skak og fremhæve frugtens egen smag. Vi tilsætter hverken farve- eller konserveringsstoffer, kun æblepektin er anvendt for at ramme den helt ideelle konsistens.

    Anvendelse

    Server marmeladen til pandekager, vafler, scones eller f.eks. hård ost. Særligt velegnet sammen med te.

    Ingredienser

    60 % Williams pærer høstet i Gascogne, rørsukker og fennikelfrø. Tilsat citronsaft og frugtpektin. Ingen farve- eller konserveringsstoffer.

    Indhold: 270 g

    Fås hos

    Meyers Deli
    Meyers Madhus

    Og udvalgte specialbutikker landet over

  • Solbærmarmelade

    Med laurbærblade og sort peber

    Meyers marmelader er kogt med rørsukker, og de indeholder oftest 60 % frugt. Der er tilsat frisk citronsaft efter kogning for at holde sukkeret i skak og fremhæve frugtens egen smag. Vi tilsætter hverken farve- eller konserveringsstoffer, kun æblepektin er anvendt for at ramme den helt ideelle konsistens.

    Anvendelse

    Server marmeladen til pandekager, vafler, scones og bagværk. Prøv også marmeladen i en karakterfuld lagkage, direkte fra glasset eller sammen med kold eller friteret camembert.

    Ingredienser

    Rørsukker, solbær (45 %), laurbærblade, sort peber, frugtpektin. Ingen farve- eller konserveringsstoffer. Totalt sukkerindhold: 60 g pr 100 g.

    Indhold: 270 g

    Fås hos

    Meyers Deli
    Meyers Madhus

    Og udvalgte specialbutikker landet over