arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

  • Brødblanding: Ølandshvedebrød

    Bag nemt 2 lækre, økologiske ølandshvedebrød

    Godt mel er udgangspunktet for et godt brød. Vi har blandet vores stenformalede fuldkornsølandshvedemel med hvedemel, tørsurdej og salt.

    Ølandshvede stammer oprindeligt fra Øland i Sverige. Brød af ølandshvede har en udtalt sødme og dybde i smagen, og det høje indhold af protein og gluten giver mulighed for deje med stor elasticitet og brød, der holder sig saftigt længe.  

    Anvendelse

    Det eneste du skal tilsætte er lidt gær og vand - og så væbne dig med tålmodighed, til dejen er hævet for at få et rigtig godt brød. 

    Læs vejledningen til en succesfuld bageoplevelse bagpå brødposen

    Ingredienser

    Hvedemel, 23% fuldkorns-ølandshvedemel, 5% tørret surdej, (fuldkorns-rugmel, surdejskultur) salt tilsat jod.

    Indhold: 1 kg

    Fås hos

    Meyers Deli
    Meyers Bageri
    COOPs butikker landet over og på coop.dk

    Og hos udvalgte specialbutikker over hele landet

  • Brødblanding: Rugbrød

    Bag selv 2 økologiske rugbrød med surdej

    Godt mel er udgangspunkt for et godt brød. Vi har taget udgangspunkt i vores stenformalede og blandet det med knækkede rugkerner, tørsurdej og salt.

    Rugbrød er den stabile motor, som har været omdrejningspunkt for den brede befolknings ernæring siden middelalderen. Dyrkning af rug, og dermed udbredelsen af rugbrød, passer perfekt til det nordiske klimas kølige, fugtige somre. 

    Anvendelse

    Det eneste du skal tilsætte er lidt gær og vand - og så væbne dig med tålmodig, til dejen er hævet for at få et rigtig godt brød. 

    Læs vejledningen til en succesfuld bageoplevelse bagpå brødposen

    Ingredienser

    51% Fuldkorns-rugmel, knækkede rugkerner, 5% tørret surdej (fuldkorns-rugmel, surdejkultur), salt tilsat jod.

    Indhold: 1 kg

    Fås hos

    Meyers Deli
    Meyers Bageri
    COOPs butikker landet over og på coop.dk

    Og hos udvalgte specialbutikker over hele landet

  • Økologisk emmermel - fuldkorn

    karakteristisk og krydret smag

    Emmermel giver dit brød en mørkere krumme og en rigtig fin aromatisk og karakterfuld smag. Emmermel har en naturlig let krydret smag og får smagsløgene til at tænke på kanel og kardemomme.

    Emmer spores tilbage til år 4000 f.kr. og har derfor været en vigtig kornsort igennem mange år i Danmark.

    Anvendelse

    Emmer har en hård kerne og skal derfor gerne blandes med almindelige hvedetyper med blødere kerne for at få et mere luftigt brød.

    Yderst velsmagende at bruge i hjemmelavet formbrød a la et klassisk toastbrød.

    Ingredienser

    Økologisk Emmermel. Fuldkorn. Malet på stenkværn.
    Melet indeholder alle kornets naurlige bestanddele - intet er sigtet fra.

    Indhold: 1 kg

    Fås hos

    Meyers Deli
    Meyers Bageri
    COOPs butikker landet over og på coop.dk

    Og hos udvalgte specialbutikker over hele landet

  • Økologisk grahamsmel - fuldkorn

    Særlig groftformalet hvedemel

    Grahamsmel er et fuldkornshvedemel, men adskiller sig fra vores øvrige stenformalede fuldkornsmel ved at være formalet grovere. Det giver andre bagemæssige egenskaber, når man ønsker sig en lidt tættere og grovere struktur i sit brød.

    Anvendelse

    Grahamsmel er fortrinelig at blande med vores sigtede ølandshvedemel.

    Er du ikke den erfarne hjemmebager, så anbefaler vi at bage brød med grahamsmel i form.

    Ingredienser

    Økologisk grahamsmel (hvede). Fuldkorn. Målet på stålvalse.
    Melet indeholder alle kornets naturlige bestanddele - intet er sigtet fra.

    Indhold: 1 kg

    Fås hos

    Meyers Deli
    Meyers Bageri
    COOPs butikker landet over og på coop.dk

    Og hos udvalgte specialbutikker over hele landet

  • Økologisk hvedemel

    Med en unik aroma, højt proteinindhold og gluten af god kvalitet

    God glutenkvalitet er en forudsætning for en elastisk dej, der bager velsmagende brød med god struktur. For at opnå den bedste kvalitet bruger vi forskellige hvedesorter, der supplerer hinanden. Du kan bage udelukkende med hvedemel, men vi anbefaler at blande med f.eks. et fuldkornsmel eller ølandshvedemel.

    Anvendelse

    Med sin gode glutenkvalitet giver dette hvedemel en spændstig og elastisk dej, der bager luftigt brød og virkeligt gode kager. Melet er også godt i madlavning, helt generelt.

    Ingredienser

    Hvedemel sammensat af både nye og gamle hvedesorter, dyrket uden brug af kunstgødning og pesticider. Indeholder ingen kim og skaldele. Har et højt indhold af protein og gluten.

    Indhold: 2 kg

    Fås hos

    Meyers Deli
    Meyers Bageri
    COOPs butikker

    Og hos udvalgte specialbutikker over hele landet

  • Økologisk ølandshvedemel

    Med udtalt sødme og dybde i smagen

    Ølandshvede er fra Øland i Sverige og er en af de få oprindelige hvedetyper, der har fulgt klima og mennesker i Norden tilbage fra tidernes morgen. Brød bagt med ølandshvede har en udtalt sødme og dybde i smagen, som gør krummen let genkendelig. Det høje indhold af protein og gluten skaber en saftig dej med stor elasticitet.

    Anvendelse

    Stenformalet ølandshvedemel er velegnet til at bage saftige brød, der hæver i kurv eller form eller fritstående brød og boller af lidt fastere deje.

    Ingredienser

    Økologisk hvedemel malet på stenkværn. Ølandshvede dyrket uden brug af kunst­ gødning og pesticider, malet én gang på stenkværn og specialsigtet.

    Indhold: 2 kg

    Fås hos

    Meyers Deli
    Meyers Bageri
    COOPs butikker

    Og hos udvalgte specialbutikker over hele landet

  • Økologisk ølandshvedemel - finsigtet

    Med udtalt dybde og sødme i smagen

    Ølandshvede er fra Øland i Sverige og er en af de få oprindelige hvedetyper, der har fulgt klima og mennesker i Norden tilbage fra tidernes morgen. Brød bagt med ølandshvede har en udtalt sødme og dybde i smagen, som gør krummen let genkendelig. Det høje indhold af protein og gluten skaber en saftig dej med stor elasticitet.

    Anvendelse

    Stenformalet ølandshvedemel er velegnet til at bage saftige brød, der hæver i kurv eller form eller fritstående brød og boller af lidt fastere deje.

    Ingredienser

    Økologisk ølandshvedemel. Sigtet. Ølandshvede er dyrket uden brug af kunst­ gødning og pesticider,

    Indhold: 1 kg

    Fås hos

    Meyers deli

    Meyers Madhus

    Meyers bageri

    Coops butikker landet over.

    Specialbutikker landet over.

  • Økologisk ølandshvedemel – fuldkorn

    Malet på stenkværn

    Bag kraftige og saftige fuldkornsbrød af dette mel. Denne type brød, der også kaldes grahamsbrød, skal bages i form. Fuldkornsmelet egner sig godt til at blande med lettere meltyper, hvor ølandshveden kan bidrage med sin fine smag og gode bageegenskaber. Stenformalet mel er længere tid om at optage væske end fint hvedemel.

    Anvendelse

    Bagetip: Byt halvdelen af fuldkornsmelet ud med stenformalet ølandshvedemel eller almindeligt hvedemel, så får du et lettere, men fortsat groft brød med stor kornsmag.

    Ingredienser

    Ølandshvede dyrket uden brug af kunstgødning og pesticider. Malet på stenkværn. Melet indeholder alle kornets naturlige bestanddele - intet er sigtet fra.

    Indhold: 1 kg

    Fås hos

    Meyers Deli
    Meyers Bageri
    COOPs butikker

    Og hos udvalgte specialbutikker over hele landet

  • Økologisk purpurhvedemel - fuldkorn

    Med et lilla skær

    Purpurhvede er meget aromatisk med fremragende bageegenskaber. Skaldelene indeholder fra naturens hånd anthocyanin, hvilket giver brød bagt af purpurhvede et lilla skær.

    Anvendelse

    Bag kraftige, saftige fuldkornsbrød af dette mel. Denne type fuldkornsbrød skal bages i form. Fuldkornsmelet egner sig også godt til at blande med lettere meltyper.

    Ingredienser

    Purpurhvede dyrket uden brug af kunstgødning og pesticider. Malet på stenkværn. Melet indeholder alle kornets naturlige bestanddele - intet er sigtet fra. 

    Indhold: 1 kg

    Fås hos

    Meyers Deli
    Meyers Bageri
    COOPs butikker

    Og udvalgte specialbutikker landet over

  • Økologisk rugmel - fuldkorn

    Fuldkorn malet på stenkværn

    Vores rugmel er et fuldkornsmel, der er malet på stenkværn. Intet er sigtet fra. Vi bruger forskellige rugsorter for at opnå det bed­ste udgangspunkt for dit brød. Rugbrød bagt af fuldkornsmel har mange gode egenskaber. Det er sundt, velsmagende og holder sig godt og saftigt længe.

    Anvendelse

    Perfekt til et godt rugbrød eller som smags- og strukturgiver til et lysere og lettere brød. Stenformalet fuldkornsmel er længere tid om at optage væsken end traditionelt rugmel.

    Ingredienser

    Rugmel sammensat af forskellige rugsorter dyrket uden brug af kunstgødning og pesticider, malet på stenkværn. Melet indeholder alle kornets naturlige bestanddele - intet er sigtet fra.

    Indhold: 1 kg

    Fås hos

    Meyers Deli
    Meyers Bageri
    COOPs butikker

    Og hos udvalgte specialbutikker over hele landet

  • Økologisk speltmel - fuldkorn

    En af de gamle hvedearter

    Speltmel giver aromatisk og velsmagende brød. Det er den mest kendte sort af de gamle arter; enkorn, emmer og spelt. Spelt har et højt protein og vitaminindhold, men glutenstrukturen er knap så hårdfør og mindre elastisk end i almindelig hvede. Når du ælter en speltdej, skal du derfor passe på, at du ikke ælter dejen for kraftigt og for længe, for så bliver dejen blød og slap.

    Anvendelse

    Bag saftige fuldkornsbrød med speltmel. Speltmel er godt til brød der skal bages i form.

    Stenformalert fuldkornsmel er længere tid om at optage væske end fint mel og er derfor godt at blande med finere hvedetyper.

    Ingredienser

    Økologisk speltmel. Fuldkorn. Malet på stenkværn.
    Indeholder alle kornet naturlige bestanddele - intet er sigtet fra.

    Indhold: 1 kg

    Fås hos

    Meyers Deli
    Meyers Bageri
    COOPs butikker landet over og på coop.dk

    Og hos udvalgte specialbutikker over hele landet

  • Økologiske hvedekerner

    Hele økologiske hvedekerner

    Hele hvedekerner kan både bruges kogte i brød og som tilbehør til aftensmadeni stedet for ris og pasta og i kornrisotto - på dansk, grød.

    Anvendelse

    Hvedekerner i brød: Kog hvedekernerne i 40 minutter i letsaltet vand. Si overskydende væske fra, og lad kernerne køle helt af. Lav en brøddej, som du plejer, og vend forsigtigt hvedekernerne i den færdigæltede dej. Rør den igennem, til kernerne er jævnt fordelt.  

    Ingredienser

    Vores hvedekerner er dyrket uden brug af kunstgødning og pesticider.

    Indhold: 1 kg

    Fås hos

    Meyers Deli
    Meyers Bageri
    COOPs butikker

    Og hos udvalgte specialbutikker over hele landet