arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

  • Brødblanding: Rugbrød

    Bag selv 2 økologiske rugbrød med surdej

    Godt mel er udgangspunkt for et godt brød. Vi har taget udgangspunkt i vores stenformalede og blandet det med knækkede rugkerner, tørsurdej og salt.

    Rugbrød er den stabile motor, som har været omdrejningspunkt for den brede befolknings ernæring siden middelalderen. Dyrkning af rug, og dermed udbredelsen af rugbrød, passer perfekt til det nordiske klimas kølige, fugtige somre. 

    Anvendelse

    Det eneste du skal tilsætte er lidt gær og vand - og så væbne dig med tålmodig, til dejen er hævet for at få et rigtig godt brød. 

    Læs vejledningen til en succesfuld bageoplevelse bagpå brødposen

    Ingredienser

    51% Fuldkorns-rugmel, knækkede rugkerner, 5% tørret surdej (fuldkorns-rugmel, surdejkultur), salt tilsat jod.

    Indhold: 650 g & 1 kg

    Fås hos

    Meyers Deli
    Meyers Bageri
    COOPs butikker landet over og på coop.dk

    Og hos udvalgte specialbutikker over hele landet