EMMERMEL

Emmermel giver dit brød en mørkere krumme og en rigtig fin aromatisk og karakterfuld smag. Emmermel har en naturlig let krydret smag og får smagsløgene til at tænke på kanel og kardemomme. Emmer spores tilbage til år 4000 f.kr. og har derfor været en vigtig kornsort igennem mange år i Danmark. 

Emmer har en hård kerne og skal derfor gerne blandes med almindelige hvedetyper med blødere kerne for at få et mere luftigt brød. Det er yderst velsmagende at bruge i hjemmelavet formbrød a la et klassisk toastbrød. 

Økologisk emmermel. Fuldkorn. Malet på stenkværn.
Melet indeholder alle kornets naturlige bestanddele - intet er sigtet fra.

Indhold: 1 kg

Energi 1426KJ/ 341Kcal
Fedt 2,4 g
- heraf mættede fedtsyrer 0,3 g
Kulhydrat 74 g
- heraf sukkerarter 0,5 g
Kostfibre 11 g 
Protein 10 g
Salt  0,01 g

 

I Irma og udvalgte Kvickly, Dagli'Brugsen og SuperBrugsen samt på nemlig.com.

Opskrifter med Emmermel