arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

  • Økologisk speltmel - fuldkorn

    En af de gamle hvedearter

    Speltmel giver aromatisk og velsmagende brød. Det er den mest kendte sort af de gamle arter; enkorn, emmer og spelt. Spelt har et højt protein og vitaminindhold, men glutenstrukturen er knap så hårdfør og mindre elastisk end i almindelig hvede. Når du ælter en speltdej, skal du derfor passe på, at du ikke ælter dejen for kraftigt og for længe, for så bliver dejen blød og slap.

    Anvendelse

    Bag saftige fuldkornsbrød med speltmel. Speltmel er godt til brød der skal bages i form.

    Stenformalert fuldkornsmel er længere tid om at optage væske end fint mel og er derfor godt at blande med finere hvedetyper.

    Ingredienser

    Økologisk speltmel. Fuldkorn. Malet på stenkværn.
    Indeholder alle kornet naturlige bestanddele - intet er sigtet fra.

    Indhold: 1 kg

    Fås hos

    Meyers Deli
    Meyers Bageri
    COOPs butikker landet over og på coop.dk

    Og hos udvalgte specialbutikker over hele landet