arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

  • Æblecidereddike – ufiltreret

    Meyers æblecidereddike er en tør, mild, sammensat og aromatisk eddike. Eddiken er lavet på danske æbler, som er gæret til cider og siden til eddike.

    Vidste du, at æblecidereddiken er fortrinlig som pift i en dressing?

    Anvendelse

    Du kan bruge Meyers æblecidereddike i de tilberedninger hvor du ellers vil bruge lager- eller hvidvinseddike.

    Ingredienser

    Æblecidereddike.

    Næringsindhold:
    Energi 60 kJ / 16 kcal
    Fedt 0 g
    – heraf mættet fedt 0 g
    Kulhydrat 5,6 g
    – heraf sukkerarter 0,6 g
    Protein 0,4 g
    Fiber 0 g
    Salt 0 g

    Indhold: 500 ml

  • Æblesirup

    Vi har inddampet æblemost til en mørk, orangegylden, letløbende sirup.

    Anvendelse

    Brug den på pandekager, is, i frugtsalat, på grød, som smagsgiver i sauce, dressinger og desserter. Ellers i te i stedet for honning. Prøv den også i din drink eller cocktail. 

    Ingredienser

    Æblemost (50%), hvedesirup (hvedestivelse, vand)

    Næringsindhold:
    Energi 1146 kJ/271kacl
    Fedt 0,7g
    - heraf mættet fedt 0 g
    Kulhydrat 65 g
    - heraf sukkerarter 44g
    Protein 1,2 g
    Fiber 0 g
    Salt 0 g

    Indhold: 200 ml

  • Gastrik – karamelliseret eddikesirup

    I århundreder har karamelliseret eddikesirup været en skattet ingrediens, der har givet smagskarakter til saucer i det franske køkken. Når du smager til med gastrik skruer du op for sødmen, bitterheden og friskheden.

    Vidste du, at du også kan bruge gastrik til glasering af kød, i sammenkogte retter og dressinger, til blåskimmelost og i dessertkøkkenet?

    Anvendelse

    Tilsæt én teske ad gangen, til din sauce eller gryderet, indtil du er tilfreds med intensiteten.

    Ingredienser

    Karamel (sukker, glukosesirup, vand) (72%), eddike, æble koncentrat, vand.

    Næringsindhold:
    Energi 1031 kJ / 246 kacl
    Fedt < 0,1 g
    - heraf mættet fedt 0 g
    Kulhydrat 60 g
    - heraf sukkerarter 60 g
    Protein < 0,1 g
    Fiber 0 g
    Salt 0 g

    Indhold: 200 ml

  • Hindbæreddike

    Meyers hindbæreddike er en lys, og delikat frugteddike, let sødet med inddampet hindbærsaft.

    Et frækt tip er at røre et skvæt hindbæreddike i din drink, som erstatning for citron eller lime!

    Anvendelse

    Dryp lidt af hindbæreddiken henover et stykke stegt fisk eller lyst kød, så har du ikke brug for en sauce.

    Den er også ret forrygende i olieeddikedressinger til fyldige salater med korn eller kål, og giver også en skøn sødme ved tilsmagningen af desserter med nødder, bær eller frugt.

    Ingredienser

    Vand, eddike, sukker, hindbær koncentrat (6%).

    Næringsindhold:
    Energi 446 kJ / 109 kcal
    Fedt 0 g
    - heraf mættet 0 g
    Kulhydrat 22 g
    - heraf sukkerarter 22 g
    Protein 0 g
    Fiber 0 g
    Salt 0 g

    Indhold: 200 ml

  • Hyldeblomsteddike

    Meyers hyldeblomsteddike er en lys, sød og diskret parfumeret eddike.

    Vidste du, at hyldeblomsteddike også kan bruges i dessertkøkkenet? Eddiken er skøn til at forstærke særligt frugtdesserters aroma.

    Anvendelse

    Eddiken kan løfte enhver salat et godt stykke op over gennemsnittet. Prøv den endelig til alverdens kål og når du sylter agurker, rabarber, majroer eller sågar rødløg til din hotdog.

    Ingredienser

    Hyldeblomstekstrakt (47 %), eddike, vand.

    Næringsindhold:
    Energi 397 kJ / 94 kcal
    Fedt < 0,5 g
    - heraf mættet 0 g
    Kulhydrat 19 g
    - heraf sukkerarter 19 g
    Protein 0 g
    Fiber 0 g
    Salt 0 g

    Indhold: 200 ml

  • Lys balsamisk eddike

    Meyers har udviklet denne lyse, balsamiske frugteddike, med inddampet æble og pæresaft, med inspiration fra den velkendte italienske Aceto balsamico. Eddiken udmærker sig ved både at være syrlig og sødmefuld.

    Vidste du, at du også kan bruge lys balsamisk eddike oven på vaniljeis?

    Anvendelse

    Eddiken er fortræffelig i marinader og til at give wokretter, supper, saucer og vinaigretter karakter og friskhed. Velegnet til især lyst kød, svin og kalv, men brug den også til fisk, skaldyr og vildt, hvor du ellers ville anvende lys balsamico-eddike.

    Ingredienser

    Æblecidereddike, inddampet saft (æble, pære) (16%), vand, hvedesirup (hvedestivelse, vand).

    Næringsindhold:
    Energi 467 kJ / 109 kcal
    Fedt < 0,1 g
    - heraf mættet 0 g
    Kulhydrat 22 g
    - heraf sukkerarter 19 g
    Protein 0 g
    Fiber 0 g
    Salt 0 g

    Indhold: 200 ml

  • Mørk balsamisk eddike

    Meyers har udviklet denne mørke, balsamiske frugteddike, som en nordisk pendant til den italienske Aceto balsamico. Eddiken er smagt til med inddampet saft fra blommer, kirsebær og solbær.

    Vidste du, at et overraskende godt match er Meyers balsamiske eddike oven på jordbær med rørsukker og friskkværnet sort peber?

    Anvendelse

    Brug den helt old school, som en klassisk balsamico hen over grøntsagsretter, på tilberedt kød, i dressinger og marinader, der alle får et boost af de mørke bær-aromaer.

    Du kan også koge eddiken ind og dryppe den hen over gedeost eller parmesanost.

    Ingredienser

    Æblecidereddike, inddampet saft (pære, blomme, kirsebær, solbær) (25%), karamel (sukker, glukose, vand).

    Næringsindhold:
    Energi 672 kJ / 160 kcal
    Fedt 0,5 g
    - heraf mættet 0 g
    Kulhydrat 34 g
    - heraf sukkerarter 33 g
    Protein 0 g
    Fiber 0 g
    Salt 0 g

    Indhold: 200 ml