arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

  • Gastrik – karamelliseret eddikesirup

    I århundreder har karamelliseret eddikesirup været en skattet ingrediens, der har givet smagskarakter til saucer i det franske køkken. Når du smager til med gastrik skruer du op for sødmen, bitterheden og friskheden.

    Vidste du, at du også kan bruge gastrik til glasering af kød, i sammenkogte retter og dressinger, til blåskimmelost og i dessertkøkkenet?

    Anvendelse

    Tilsæt én teske ad gangen, til din sauce eller gryderet, indtil du er tilfreds med intensiteten.

    Ingredienser

    Karamel (sukker, glukosesirup, vand) (72%), eddike, æble koncentrat, vand.

    Næringsindhold:
    Energi 1031 kJ / 246 kacl
    Fedt < 0,1 g
    - heraf mættet fedt 0 g
    Kulhydrat 60 g
    - heraf sukkerarter 60 g
    Protein < 0,1 g
    Fiber 0 g
    Salt 0 g

    Indhold: 200 ml