arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

  • Grøntsagschili, økologisk

    Meyers økologiske chili er født til vegetarer og veganere, men selv kødelskere får farve i kinderne, når de smager på den. Gode grøntsager og brune bønner leverer den dybe smag, og varmen får du fra chili og røget paprika.

    Anvendelse

    Server med fed cremefraiche, bredbladet persille og godt brød eller brug retten i en wrap.

    Ingredienser

    Ingredienser: 37% Tomater* (tomater*, tomatjuice*, surhedsregulerende middel: citronsyre), 14% grillet rød peber*, 13% løg*, 11% courgette*, vand, 5% brune bønner*, hvide bønner*, 3% spinat*, rapsolie*, chokolade* (kakaobønner*, kakaosmør*), salt, 1% chili*, citronsaft*, rørsukker*, hvidløg*, spidskommen*, timian*, røget paprika*, peber*. *=Økologisk.

    Næringsindhold pr. 100 g:
    Energi 363 kJ/ 86 kcal
    Fedt 3,3 g
    – heraf mættede fedtsyrer 0,6 g
    Kulhydrat 9,1 g
    – heraf sukkerarter 3,5 g
    Protein 3,5 g
    Salt 0,77 g

    Pakket i beskyttende atmosfære.

    Indhold: 375 g

  • Kødboller i tomat, økologisk

    Kødboller af dansk økologisk oksekød med bredbladet persille og citronskal i tomatsauce med basilikum. Hele herligheden er økologisk.

    Se opskriften her

    Anvendelse

    Kog pasta al dente, og anret i en dyb bredbundet tallerken. Anret kødboller, gode skefulde tomatsauce og et generøst drys friskrevet Vesterhavsost eller Parmigiano-Reggiano. Server den varme mad og slubr den i dig.

    Ingredienser

    Ingredienser: 58% knuste tomater* (tomater*, tomatjuice*, surhedsregulerende middel: citronsyre), 20% oksekød*, mælk*, løg*, æg*, hvedemel*, salt, olivenolie*, basilikum*, persille*, hvidløg*, citronskal*, sukker*, peber*. *=økologisk

    Næringsindhold pr. 100 g:
    Energi 370 kJ / 88 kcal
    Fedt 4,7 g
    – heraf mættede fedtsyrer 2,3 g
    Kulhydrat 5,3 g
    – heraf sukkerarter 1,4 g
    Protein 5,7 g
    Salt 0,91 g

    Pakket i beskyttende atmosfære.

    Indhold: 375 g

  • Boller i karry

    Vores boller i karry er en ægte klassiker og er lavet efter Lars Scheels opskrift, Lars er køkkenchef og gastronomisk rådgiver i Meyers. Retten er bla. lavet med fløde, masser af karry og er smagt til med Meyers æblecidereddike.

    Anvendelse

    Server som aftensmad med rispilaf, æblerelish eller råkost af æble og kål samt grofthakket kruspersille.

    Ingredienser

    Kyllingebouillon (afkog af kylling, vand, løg, gulerod, krydderier, salt), 26% hakket kalv/flæsk, mælk, løg, æbler, hvedemel, piskefløde, æg, smør, salt, æblecidereddike, karry, hvidløg, peber. Pakket i beskyttende atmosfære.

    Næringsindhold pr. 100 g:

    • Energi 564 kJ/135 kcal
    • Fedt 8,7 g - heraf mættede fedtsyrer 2,5 g
    • Kulhydrat 6,7 g - heraf sukkerarter 2,2 g
    • Protein 7,9 g
    • Salt 1,7 g

    Indhold: 375 g

  • Butter chicken

    Butter chicken er en rigtig klassiker i Meyers Køkken. Marineret kylling i cremet og aromatisk curry-sauce, som er godt krydret uden at være rigtig stærk. Saucen er samtidig  blød og cremet, som en ægte butter chicken skal være. Spis naanbrød, grofthakket koriander og en skefuld yoghurt eller raita til retten.

    Du kan også lave din butter chicken selv. Se opskriften her.

    Anvendelse

    Server som aftensmad med naanbrød, grofthakket koriander og en skefuld yoghurt til.

    Ingredienser

    Hakkede tomater (tomater, tomatsaft, salt), marineret kylling (26% kylling, yoghurt naturel, vand, citronsaft, ingefær, hvidløg, rapsolie, koriander, salt, gurkemeje, peber, kanel, kardemomme, nelliker, laurbærblade), løg, creme fraiche, kyllingefond (vand, kylling, gulerod, løg, porre, pastinak, rosmarin, timian, peber, laurbærblad, salt), 2% smør, peanuts, chili, koriander, hvidløg, ingefær, citronsaft.

    Næringsindhold pr. 100 g
    Energi 491 kJ/117 kcal
    Fedt 8,0 g
    - heraf mættede fedtsyrer 3,9 g
    Kulhydrat 3,9 g
    - heraf sukkerarter 2,8 g
    Protein 7,0 g
    Salt 0,50 g

    Indhold: 375 g

  • Butter chicken, 1000 g

    Butter chicken er en rigtig klassiker i Meyers Køkken. Marineret kylling i cremet og aromatisk curry-sauce, som er godt krydret uden at være rigtig stærk. Saucen er samtidig  blød og cremet, som en ægte butter chicken skal være. Spis naanbrød, grofthakket koriander og en skefuld yoghurt eller raita til retten.

    Du kan også lave din butter chicken selv. Se opskriften her.

    Anvendelse

    Server som aftensmad med naanbrød, grofthakket koriander og en skefuld yoghurt til.

    Ingredienser

    Hakkede tomater (tomater, tomatsaft, salt), marineret kylling (26% kylling, yoghurt naturel, vand, citronsaft, ingefær, hvidløg, rapsolie, koriander, salt, gurkemeje, peber, kanel, kardemomme, nelliker, laurbærblade), løg, creme fraiche, kyllingefond (vand, kylling, gulerod, løg, porre, pastinak, rosmarin, timian, peber, laurbærblad, salt), 2% smør, peanuts, chili, koriander, hvidløg, ingefær, citronsaft.

    Næringsindhold pr. 100 g
    Energi 491 kJ/117 kcal
    Fedt 8,0 g
    - heraf mættede fedtsyrer 3,9 g
    Kulhydrat 3,9 g
    - heraf sukkerarter 2,8 g
    Protein 7,0 g
    Salt 0,50 g

    Indhold: 1000 g

  • Chicken tikka masala

    Chicken tikka masala er en indisk nyklassiker, der ifølge én af mange historier, opstod i krydsfeltet mellem britiske smagsløg og en immigreret kok fra Bangladesh. Hvorom alting er, så er vi i Meyers så heldige at have kokke ansat fra hele verden – også fra Bangladesh – der marinerer kylling i yoghurt natten over og tilbereder det i en sauce med karry, tomater, fløde, kokosmælk, paprika og krydderiblandingen garam masala.

    Anvendelse

    Server som aftensmad med vilde ris, fladbrød og yoghurtdressing med mynte.

    Ingredienser

    Tomater (tomater, tomatjuice, surhedsregulerende middel: Citronsyre), 28% kylling, løg, hønsefond, yoghurt, gulerod, fløde, rød peberfrugt (rød peber, vand, salt, surhedsregulerende middel: Citronsyre), kokosmælk, tomatpuré, smør, hvidløg, tandoori karrypasta, ingefær, chili, salt, mynte, koriander, spidskommen, paprika, rapsolie, citronsaft, krydderi garam masala, peber, selleri.

    Næringsindhold pr. 100 g:

    • Energi 525 kJ/126 kcal
    • Fedt 8,0 g - heraf mættede fedtsyrer 4,0 g
    • Kulhydrat 4,9 g - heraf sukkerarter 2,9 g
    • Protein 8,0 g
    • Salt 0,90 g

    Indhold: 375 g

  • Dele-lasagne, 1000 g

    Her kommer Meyers bud på en klassisk lasagne. Den er lavet fra bunden, ud fra vores bedste opskrift og smager usandsynlig godt. Kødsaucen er smagt til med oregano og timian og så er der selvfølgelig mozzarella-ost på toppen, så din lasagne bliver dejlig sprød.

    Vores lasagne kan med fordel stilles rygende varm midt på spisebordet, og deles af hele familien eller sammen med gode venner.

    Anvendelse

    Spis med godt brød og/eller din yndlingssalat.

    Ingredienser

    25% oksekød, mælk, 22% flåede tomater (tomat, tomatsaft, salt), 9% mozzarella ost ((mælk, salt, mælkesyrekultur, osteløbe) kartoffelstivelse), 6% lasagneplader (durummel, vand), 3% tomatpuré, løg, vand, hvedemel, smør, æblecidereddike, sukker, salt, timian, hvidløg, rapsolie, peber.

    Næringsindhold pr. 100 g
    Energi 714 KJ/170 kcal
    Fedt 9,6 g
    Kulhydrat 10 g
    - heraf sukkerarter 4,5 g
    Protein 11 g
    Salt 0,99 g

    Indhold: 1000 g

  • Grøntsagslasagne

    Grøntsagslasagne lavet fra bunden med fyldig tomatsauce og cremet grøntsagsstuvning, toppet med mozzarella og sprøde hasselnødder.

    Anvendelse

    Server som aftensmad, med godt brød og/eller en sprød salat med eddikedressing.

    Ingredienser

    Ingredienser: 29% tomatsauce (tomater, salt, basilikum, chili, surhedsregulerende middel: citronsyre), mælk, 11% selleri, 11% spinat, 8% porre, 8% ost ((past. mælk, salt, mælkesyrekultur, osteløbe), kartoffelstivelse), 8% lasagneplade (durum hvedemel, vand), 6% gulerod, 3% hasselnød, citronsaft, hvedemelsmør, løg, hvidløg, salt, citronskal, peber, muskatnød, laurbærblade.

    Næringsindhold pr. 100 g:
    Energi 498 kJ/ 119 kcal
    Fedt 5,3 g
    – heraf mættede fedtsyrer 2,5 g
    Kulhydrat 11 g
    – heraf sukkerarter 5,6 g
    Protein 5,1 g
    Salt 0,96 g

    Pakket i beskyttende atmosfære.

    Indhold: 375 g

    Fås hos

    Udvalgte SuperBrugsen, Kvickly, Irma og på coop.dk/mad.

  • Kalvefrikassé

    Meyers kalvefrikasse er lavet på dansk kalvekød med spidskål, ærter, gulerødder og knoldselleri i lys, i en lys og cremet sauce.

    Anvendelse

    Server som aftensmad, med godt brød, kogte korn, kartofler på alverdens måder og et generøst drys persille eller kørvel.

    Ingredienser

    26% kalvekød, kalvefond (afkog af kalvekød, krydderier), 8% spidskål, 6% gulerod, 6% ærter, 5% sellerimælk, løg, hvedemel, piskefløde, smør, Dijonsennep  (vand, sennepsfrø, vineddike, salt, surhedsregulerende middel: citronsyre, konserveringsmiddel: kaliumsulfit), salt, sukker, æblecidereddike, hvidløg, citronskal, timian, laurbærblade, rapsolie, peber.

    Næringsindhold pr. 100 g:
    Energi 643 kJ/ 153 kcal
    Fedt 9,5 g
    – heraf mættede fedtsyrer 4,5 g
    Kulhydrat 4,6 g
    – heraf sukkerarter 1,6 g
    Protein 12 g
    Salt 1,2 g

    Indhold: 375 g

  • Lakselasagne

    I mange år har vi været begejstret for kvaliteten af den færøske laks fra Hiddenfjord, koldrøget den i Nordhavn, brugt til rillette i vores Delier og i vores selskabsmenuer. Vi har selvfølgelig også måtte gøre den til centrum for en af vores aftensmadsretter, så vi også i de varme måltider kan få glæde af den gode laks. Sammen med spinat, fennikel og en bechamel med ricotta synes vi selv, at vi har lavet en brandgod lakselasagne.

    Anvendelse

    Server som aftensmad med hjertesalat med sennepsvinaigrette og godt brød.

    Ingredienser

    Mælk, hvedemel, smør, 17% laks, 14% spinat, vand, 11% ricotta-ost (valle, mælk, surhedsregulerende middel: Citronsyre), 11% mozzarella-ost ((mælk, salt, mælkesyrekultur, osteløbe), kartoffelstivelse), 6% fuldkornspasta (fuldkorns-durumhvedemel), løg, hvidvin, sennep (vand, sennepsfrø, eddike, hvidvin, sukker, krydderier, surhedsregulerende middel: Citronsyre, konserveringsmiddel: Kaliumsorbat), grøntsagsfond(vand, grøntsager, krydderier, stabilisator: Xanthangummi), æblecidereddike, fennikel, hvidløg, salt, sukker, rapsolie, peber, selleri.

    Næringsindhold pr. 100 g:

    • Energi 668 kJ/160 kcal
    • Fedt 8,9 g - heraf mættede fedtsyrer 4,7 g
    • Kulhydrat 9,4 g - heraf sukkerarter 2,9 g
    • Protein 9,6 g
    • Salt 0,86 g

    Indhold: 375 g

  • Lasagne

    Her kommer Meyers bud på en klassisk lasagne. Den er lavet fra bunden, ud fra vores bedste opskrift og smager usandsynlig godt. Kødsaucen er smagt til med oregano og timian og så er der selvfølgelig mozzarella-ost på toppen, så din lasagne bliver dejlig sprød.

    Anvendelse

    Spis med godt brød og/eller din yndlingssalat.

    Ingredienser

    25% oksekød, mælk, 22% flåede tomater (tomat, tomatsaft, salt), 9% mozzarella ost ((mælk, salt, mælkesyrekultur, osteløbe) kartoffelstivelse), 6% lasagneplader (durummel, vand), 3% tomatpuré, løg, vand, hvedemel, smør, æblecidereddike, sukker, salt, timian, hvidløg, rapsolie, peber.

    Næringsindhold pr. 100 g
    Energi 714 KJ/170 kcal
    Fedt 9,6 g
    Kulhydrat 10 g
    - heraf sukkerarter 4,5 g
    Protein 11 g
    Salt 0,99 g

    Indhold: 375 g