arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

  • Grøntsagschili

    Vores chili er født til vegetarer og veganere, men selv kødelskere får farve i kinderne, når de smager på den. Gode grøntsager og brune bønner fra Øland leverer den dybe smag, og varmen får du fra chipotle og røget paprika.

    Anvendelse

    Server med fed cremefraiche, bredbladet persille og godt brød eller brug retten i en wrap.

    Ingredienser

    66% grøntsager (tomater (tomater, tomatsaft, salt), grillet rød peberfrugt, løg, courgette, spinat), vand, 5% brune bønner, hvide bønner, olivenolie, 0,6% chili, citronsaft, hvidløg, 0,5% chipotle-chili (vand, røget chili, eddike, tomatkonc., løg, salt tilsat jod, tørret chili, olie, sojaolie, krydderier), sukker, salt, 0,5% chokolade (kakaomasse), spidskommen, timian, peber, 0,05% røget paprika.

    Næringsindhold pr. 100 g:

    • Energi 424 kJ / 101 kcal
    • Fedt 3,1 g - heraf mættede fedtsyrer 0,5 g
    • Kulhydrat 8,9 g - heraf sukkerarter 3,5 g
    • Protein 4,0 g
    • Salt 0,66 g

    Indhold: 375 g

  • Kødboller i tomat

    Kødboller af dansk oksekød med persille og citronskal i tomatsauce med basilikum.

    Se opskriften her

    Anvendelse

    Kog pasta al dente, og anret i en dyb bredbundet tallerken. Anret kødboller, gode skefulde tomatsauce og et generøst drys friskrevet Vesterhavsost eller Parmigiano-Reggiano. Server den varme mad og slubr den i dig.

    Ingredienser

    55% knuste tomater (tomater, tomatjuice, surhedsregulerende middel: citronsyre), 19% oksekød, mælk, løg, æg, hvedemel, hvidløg, salt, 1% basilikum, olivenolie, 1% persille, 0,2% citronskal, sukker, peber.

    Næringsindhold pr. 100 g

    Energi 412 kJ / 98 kcal
    Fedt 4,7 g
    - heraf mættede fedtsyrer 2,3 g
    Kulhydrat 5,4 g
    - heraf sukkerarter 1,1 g
    Protein 5,7 g
    Salt 0,95 g

    Indhold: 375 g

  • Boller i karry

    Vores boller i karry er en ægte klassiker og er lavet efter Lars Scheels opskrift, Lars er køkkenchef og gastronomisk rådgiver i Meyers. Retten er bla. lavet med fløde, masser af karry og er smagt til med Meyers æblecidereddike.

    Anvendelse

    Server som aftensmad med rispilaf, æblerelish eller råkost af æble og kål samt grofthakket kruspersille.

    Ingredienser

    Kyllingebouillon (afkog af kylling, vand, løg, gulerod, krydderier, salt), 26% hakket kalv/flæsk, mælk, løg, æbler, hvedemel, piskefløde, æg, smør, salt, æblecidereddike, karry, hvidløg, peber. Pakket i beskyttende atmosfære.

    Næringsindhold pr. 100 g:

    • Energi 564 kJ/135 kcal
    • Fedt 8,7 g - heraf mættede fedtsyrer 2,5 g
    • Kulhydrat 6,7 g - heraf sukkerarter 2,2 g
    • Protein 7,9 g
    • Salt 1,7 g

    Indhold: 375 g

  • Butterchicken

    Butter chicken er en rigtig klassiker i Meyers Køkken. Marineret kylling i cremet og aromatisk curry-sauce, som er godt krydret uden at være rigtig stærk. Saucen er samtidig  blød og cremet, som en ægte butter chicken skal være. Spis naanbrød, grofthakket koriander og en skefuld yoghurt eller raita til retten.

    Du kan også lave din butter chicken selv.Se opskriften her.

    Anvendelse

    Server som aftensmad med naanbrød, grofthakket koriander og en skefuld yoghurt til.

    Ingredienser

    34% flåede tomater (tomat, tomatjuice, surhedsregulerende middel: citronsyre), 21% kylling, løg, vand, cremefraiche, kyllingebouillon (afkog af kylling, vand, løg, gulerod, krydderier, salt), yoghurt naturel, peanuts, smør, citronsaft, rapsolie, krydderier (salt, gurkemeje, peber, chili, kanel, kardemomme, nelliker, laurbærblade, ingefær, hvidløg, koriander, peber). Pakket i beskyttende atmosfære.

    Næringsindhold pr. 100 g:

    • Energi 438 kJ/105 kcal
    • Fedt 7,3 g - heraf mættede fedtsyrer 3,7 g
    • Kulhydrat 4,6 g - heraf sukkerarter 2,6 g
    • Protein 6,2 g
    • Salt 1,4 g

    Indhold: 375 g

  • Butterchicken, 1000 g

    Butter chicken er en rigtig klassiker i Meyers Køkken. Marineret kylling i cremet og aromatisk curry-sauce, som er godt krydret uden at være rigtig stærk. Saucen er samtidig  blød og cremet, som en ægte butter chicken skal være. Spis naanbrød, grofthakket koriander og en skefuld yoghurt eller raita til retten.

    Du kan også lave din butter chicken selv. Se opskriften her.

    Anvendelse

    Server som aftensmad med naanbrød, grofthakket koriander og en skefuld yoghurt til.

    Ingredienser

    34% flåede tomater (tomat, tomatjuice, surhedsregulerende middel: citronsyre), 21% kylling, løg, vand, cremefraiche, kyllingebouillon (afkog af kylling, vand, løg, gulerod, krydderier, salt), yoghurt naturel, peanuts, smør, citronsaft, rapsolie, krydderier (salt, gurkemeje, peber, chili, kanel, kardemomme, nelliker, laurbærblade, ingefær, hvidløg, koriander, peber).

    Næringsindhold pr. 100 g:

    • Energi 438 kJ/105 kcal
    • Fedt 7,3 g - heraf mættede fedtsyrer 3,7 g
    • Kulhydrat 4,6 g - heraf sukkerarter 2,6 g
    • Protein 6,2 g
    • Salt 1,4 g

    Indhold: 1000 g

  • Chicken tikka masala

    Chicken tikka masala er en indisk nyklassiker, der ifølge én af mange historier, opstod i krydsfeltet mellem britiske smagsløg og en immigreret kok fra Bangladesh. Hvorom alting er, så er vi i Meyers så heldige at have kokke ansat fra hele verden – også fra Bangladesh – der marinerer kylling i yoghurt natten over og tilbereder det i en sauce med karry, tomater, fløde, kokosmælk, paprika og krydderiblandingen garam masala.

    Anvendelse

    Server som aftensmad med vilde ris, fladbrød og yoghurtdressing med mynte.

    Ingredienser

    Tomater (tomater, tomatjuice, surhedsregulerende middel: Citronsyre), 28% kylling, løg, hønsefond, yoghurt, gulerod, fløde, rød peberfrugt (rød peber, vand, salt, surhedsregulerende middel: Citronsyre), kokosmælk, tomatpuré, smør, hvidløg, tandoori karrypasta, ingefær, chili, salt, mynte, koriander, spidskommen, paprika, rapsolie, citronsaft, krydderi garam masala, peber, selleri.

    Næringsindhold pr. 100 g:

    • Energi 525 kJ/126 kcal
    • Fedt 8,0 g - heraf mættede fedtsyrer 4,0 g
    • Kulhydrat 4,9 g - heraf sukkerarter 2,9 g
    • Protein 8,0 g
    • Salt 0,90 g

    Indhold: 375 g

  • Dele-lasagne, 1000 g

    Her kommer Meyers bud på en klassisk lasagne. Den er lavet fra bunden, ud fra vores bedste opskrift og smager usandsynlig godt. Kødsaucen er smagt til med oregano og timian og så er der selvfølgelig mozzarella-ost på toppen, så din lasagne bliver dejlig sprød.

    Vores lasagne kan med fordel stilles rygende varm midt på spisebordet, og deles af hele familien eller sammen med gode venner.

    Anvendelse

    Spis med godt brød og/eller din yndlingssalat.

    Ingredienser

    35% oksekød, 30% flåede tomater (tomat, tomatjuice, surhedsregulerende middel: citronsyre), 13% mozzarella ost (mælk, salt, mælkesyrekultur, osteløbe) kartoffelstivelse), mælk, 8% lasagneplader (durummel, vand), løg, tomatpuré, vand, æblecidereddike, hvedemel, smør, hvidløg, rapsolie, salt, peber, krydderier. Pakket i beskyttende atmosfære.

    Næringsindhold pr. 100 g

    • Energi 632 kJ/151 kcal
    • Fedt 7,2 g - heraf mættede fedtsyrer 3,6 g
    • Kulhydrat 10 g - heraf sukkerarter 4,4 g
    • Protein 13 g
    • Salt 1,0 g

    Indhold: 1000 g

  • Lakselasagne

    I mange år har vi været begejstret for kvaliteten af den færøske laks fra Hiddenfjord, koldrøget den i Nordhavn, brugt til rillette i vores Delier og i vores selskabsmenuer. Vi har selvfølgelig også måtte gøre den til centrum for en af vores aftensmadsretter, så vi også i de varme måltider kan få glæde af den gode laks. Sammen med spinat, fennikel og en bechamel med ricotta synes vi selv, at vi har lavet en brandgod lakselasagne.

    Anvendelse

    Server som aftensmad med hjertesalat med sennepsvinaigrette og godt brød.

    Ingredienser

    Mælk, hvedemel, smør, 17% laks, 14% spinat, vand, 11% ricotta-ost (valle, mælk, surhedsregulerende middel: Citronsyre), 11% mozzarella-ost ((mælk, salt, mælkesyrekultur, osteløbe), kartoffelstivelse), 6% fuldkornspasta (fuldkorns-durumhvedemel), løg, hvidvin, sennep (vand, sennepsfrø, eddike, hvidvin, sukker, krydderier, surhedsregulerende middel: Citronsyre, konserveringsmiddel: Kaliumsorbat), grøntsagsfond(vand, grøntsager, krydderier, stabilisator: Xanthangummi), æblecidereddike, fennikel, hvidløg, salt, sukker, rapsolie, peber, selleri.

    Næringsindhold pr. 100 g:

    • Energi 668 kJ/160 kcal
    • Fedt 8,9 g - heraf mættede fedtsyrer 4,7 g
    • Kulhydrat 9,4 g - heraf sukkerarter 2,9 g
    • Protein 9,6 g
    • Salt 0,86 g

    Indhold: 375 g

  • Lasagne

    Her kommer Meyers bud på en klassisk lasagne. Den er lavet fra bunden, ud fra vores bedste opskrift og smager usandsynlig godt. Kødsaucen er smagt til med oregano og timian og så er der selvfølgelig mozzarella-ost på toppen, så din lasagne bliver dejlig sprød.

    Anvendelse

    Spis med godt brød og/eller din yndlingssalat.

    Ingredienser

    35% oksekød, 30% flåede tomater (tomat, tomatjuice, surhedsregulerende middel: citronsyre), 13% mozzarella ost (mælk, salt, mælkesyrekultur, osteløbe) kartoffelstivelse), mælk, 8% lasagneplader (durummel, vand), løg, tomatpuré, vand, æblecidereddike, hvedemel, smør, hvidløg, rapsolie, salt, peber, krydderier. Pakket i beskyttende atmosfære.

    Næringsindhold pr. 100 g

    • Energi 632 kJ/151 kcal
    • Fedt 7,2 g - heraf mættede fedtsyrer 3,6 g
    • Kulhydrat 10 g - heraf sukkerarter 4,4 g
    • Protein 13 g
    • Salt 1,0 g

    Indhold: 375 g