arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

  • Coq au vin

    Meyers Coq au vin er en franskinspireret simreret med frilandskyllingi lys flødesauce med æblemost, hvidvin og svampe.

    Anvendelse

    Serveres med kogte kartofler vendt i en klat smør og generøse mængder grofthakket kruspersille.

    Ingredienser

    24% kylling, vand, 23% champignon, fennikel, 11% piskefløde, 8% hvidvin: (indeholder sulfitter), røget bacon (svinebryst, salt, antioxidant: natriumascorbat, konserveringsmiddel: nitrit), 5% æblemost, sojasauce (vand, sojabønnerhvede, salt), løg, rapsolie, hvedemel, hvidløg, smør, hønsebouillon, citronsaft, salt, citronskal, timian, æblecidereddike, peber.

    Næringsindhold pr. 100 g:
    Energi 642 kj / 153 kcal
    Fedt 11 g
    – heraf mættede fedtsyrer 4,9 g
    Kulhydrat 4,3 g
    – heraf sukkerarter 2,1 g
    Kostfibre 0 g
    Protein 7,5 g
    Salt 1,5 g

    Pakket i beskyttende atmosfære.

    Indhold: 375 g