arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

  • Kødboller i tomat

    Kødboller af dansk oksekød med persille og citronskal i tomatsauce med basilikum.

    Se opskriften her

    Anvendelse

    Kog pasta al dente, og anret i en dyb bredbundet tallerken. Anret kødboller, gode skefulde tomatsauce og et generøst drys friskrevet Vesterhavsost eller Parmigiano-Reggiano. Server den varme mad og slubr den i dig.

    Ingredienser

    55% knuste tomater (tomater, tomatjuice, surhedsregulerende middel: citronsyre), 19% oksekød, mælk, løg, æg, hvedemel, hvidløg, salt, 1% basilikum, olivenolie, 1% persille, 0,2% citronskal, sukker, peber.

    Næringsindhold pr. 100 g

    Energi 412 kJ / 98 kcal
    Fedt 4,7 g
    - heraf mættede fedtsyrer 2,3 g
    Kulhydrat 5,4 g
    - heraf sukkerarter 1,1 g
    Protein 5,7 g
    Salt 0,95 g

    Indhold: 375 g