arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

  • Boller i karry

    Meyers Færdigretter - Boller i karry

    Vores boller i karry er en ægte klassiker og er lavet efter Lars Scheels opskrift, Lars er køkkenchef og gastronomisk rådgiver i Meyers. Retten er bla. lavet med fløde, masser af karry og er smagt til med Meyers æblecidereddike.

    Anvendelse

    Server som aftensmad med rispilaf, æblerelish eller råkost af æble og kål samt grofthakket kruspersille.

    Ingredienser

    Kyllingebouillon (afkog af kylling, vand, løg, gulerod, krydderier, salt), 26% hakket kalv/flæsk, mælk, løg, æbler, hvedemel, piskefløde, æg, smør, salt, æblecidereddike, karry, hvidløg, peber. Pakket i beskyttende atmosfære.

    Næringsindhold pr. 100 g:

    • Energi 564 kJ/135 kcal
    • Fedt 8,7 g - heraf mættede fedtsyrer 2,5 g
    • Kulhydrat 6,7 g - heraf sukkerarter 2,2 g
    • Protein 7,9 g
    • Salt 1,7 g

    Indhold: 375 g