Vi beklager!
|
||
---|---|---|
{{item.DisplayName}} |
|
|
{{model.warnings[0]}}
|
||
Total | DKK | {{model.total}} |
Vi beklager!
Røgede, spegede og tørrede lækkerier efter gammeldags metoder og sydeuropæisk forbillede
Nordhavn Charcuteri blev etableret i 2011 med ønsket om at producere dansk charcuteri af høj kvalitet med sydeuropæiske teknikker og Nordens krydderier. Produktionen finder sted på samme matrikel som huser bl.a. Meyers Køkken og Nordhavn Eddikebryggeri - nemlig Københavns Nordhavn.
Vores produktion foregår efter gammeldags metoder og sydeuropæisk forbillede. Kødet hænger og modner i tørreskabe i op til 100 dage for at udvikle den helt rigtige smag og konsistens – nogle endda længere. Kort fortalt er salt, krydderier og lidt sukker samt masser af tid hemmeligheden bag smagen og kvaliteten i produkterne fra Nordhavn Charcuteri.
Okser og grise anvendt i produktionen er kød fra Friland, Danish Crown