arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

  • Meyers Kerneboller

    Med ølands- og græskarkerner bagt på surdej

    Saftig surdejsbolle med græskarkerner, hele hvedekerner og toppet med grov valset havregryn. Bollerne er langtidshævet, bagt på Meyers eget mel og med surdej. Brug bollen til morgenmaden, frokost eller som tilbehør til aftensmaden. 

    Vores kerneboller egner sig godt som det sprøde, grove indslag på morgenbordet, til brunch eller med et stykke favoritpålæg som variation til juniors madpakke. 

    Anvendelse

    Opvarm ovnen til 185°C og bag bollerne i 10 min. fra frost og 7 min. hvis de er optøet. 

    Ingredienser

    Hvedemel, vand, 7% surdej (hvedemel, vand, startet på rosinvand (rosin)), 6% græskarkerner, fuldkornshvedemel, ølandshvedemel, ølandshvedekerner, 4% havregryn, salt tilsat jod, rugmel, gær.

    Indhold: 4 stk af 125 g, i alt 500 g

    Fås hos

    Irma

  • Meyers Rustik håndværker

    Bagt på surdej og strøet generøst med blå birkes

    Bagt på Meyers mel og med surdej. Vi koldhæver dejen og drysser generøst med blå birkes, inden bollerne bages i stenovn. Forkæl familien med Meyers rustikke håndværkere på morgenbordet.

    Vores håndværker er dejlig på alle tidspunkter af døgnet, men særlig velegnet ved morgenbordet eller til brunch. Du kan putte hvad som helst på den, men den er ret god
    blot smurt med lidt smør.

    Anvendelse

    Opvarm ovnen til 185°C og bag bollerne i 10 min. fra frost og 7 min. hvis de er optøet. 

    Ingredienser

    50% Hvedemel, vand, 10% surdej (hvedemel, vand, startet på rosinvand (rosin)), 3% blå birkes, salt tilsat jod, gær.

    Indhold: 4 stk af 125 g, i alt 500 g

    Fås hos

    Irma

  • Meyers Surdejsbaguettes

    Bagt på surdej og nordisk mel

    Meyers Surdejsbaguette er koldhævet i minimum 12 timer og bagt på levain-surdej samt Meyers eget hvedemel. Baguetten bages i stenovn for en sprød skorpe og en saftig krumme. 

    Nyd baguetten som du har lyst, smag og sult til. Som en sandwich med dit yndlingsfyld, som brødet til et måltid, sammen med god ost eller med pålæg i madpakken. 

    Anvendelse

    Opvarm ovnen til 185°C og bag bague i 10 min. fra frost og 7 min. hvis de er optøet. 

    Ingredienser

    50% Hvedemel, vand, 10% surdej (hvedemel, vand, startet på rosinvand (rosin)), salt tilsat jod, gær.

    Indhold: 2 stk af 250 g, i alt 500 g

    Fås hos

    Irma