arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

  • Meyers Kerneboller

    Med ølands- og græskarkerner bagt på surdej

    Saftig surdejsbolle med græskarkerner, hele hvedekerner og toppet med grov valset havregryn. Bollerne er langtidshævet, bagt på Meyers eget mel og med surdej. Brug bollen til morgenmaden, frokost eller som tilbehør til aftensmaden. 

    Vores kerneboller egner sig godt som det sprøde, grove indslag på morgenbordet, til brunch eller med et stykke favoritpålæg som variation til juniors madpakke. 

    Anvendelse

    Opvarm ovnen til 185°C og bag bollerne i 10 min. fra frost og 7 min. hvis de er optøet. 

    Ingredienser

    Hvedemel, vand, 7% surdej (hvedemel, vand, startet på rosinvand (rosin)), 6% græskarkerner, fuldkornshvedemel, ølandshvedemel, ølandshvedekerner, 4% havregryn, salt tilsat jod, rugmel, gær.

    Indhold: 4 stk af 125 g, i alt 500 g

    Fås hos

    Irma