Vi beklager!
|
||
---|---|---|
{{item.DisplayName}} |
|
|
{{model.warnings[0]}}
|
||
Total | DKK | {{model.total}} |
Vi beklager!
Det sure med det søde
Meyers har udviklet en række syrlige og søde smagsgivere til dit grundkøkken. Hvad enten det er din sommersalat, dessert, sauce eller marinade, som trænger til et pift, så har vi løsningen i vores sortiment, der blandt andet tæller olivenolie fra Andalusien, Klassisk balsamico fra Modena, en række søde og tørre frugteddiker, fadlagerede balsamiske eddiker, frugtsirupper og den populære gastrik.
Perfekt til desserter
Meyers æblesirup er en mørk, orangegylden letløbende sirup. Fremstillet af æblemost fra Lilleø, som inddampes til sirup og sødes med økologisk hvedesirup.
På tykmælk, pandekager, is, i frugtsalat, som smagsgiver i desserter, det salte køkkens saucer og stegeretter – eller i stedet for honning i the.
Inddampet æblemost, økologisk hvedesirup.
Indhold: 250 ml
Meyers Deli
Meyers Madhus
Og udvalgte specialbutikker landet over
Fra Modena
Meyers Balsamico fremstilles af familievirksomheden Giuseppe Giusti i Modena. Udgangspunktet er lokale, senthøstede druer bl.a. af Trebbiano-sorten, hvis most henkoges i store kar. Den nu koncentrerede most tilsættes vineddike og lagres herefter minimum 3 år på fade af bl.a. ege- og kastanjetræ.
Anvend balsamico koldt f.eks. i dressinger og marinader. Hæld den udover tynde skiver oksekød, brug den i kyllinge- eller tomatsalat, gerne med mozzarella, eller giv den til en omelet.
Vineddike, koncentreret druemost og karamelliseret druemost. Syreindhold: 6 %.
Indhold: 250 ml
Meyers Deli
Meyers Madhus
COOPs butikker
Og udvalgte specialbutikker landet over
Hemmeligheden bag en god sovs
Franskmændene har igennem hundrede år brugt gastrik til at få sovsen til at smage af mere. Gastrik fungerer som et korset for saucens aromaer og gør det muligt at lave en fremragende sauce uden fedt. Den giver så at sige fonden/bouillonen og i sidste ende saucen struktur, for det er sådan man oplever det når den flade smag og fedtet i saucen pludselig får modspil.
Når du tilsmager sovsen med gastrik skruer du op for sødme, bitterhed og friskhed. Tilsæt én teske ad gangen indtil du er tilfreds med velsmags-intensiteten. Prøv også gastrik til glasering af kød, i sammenkogte retter og dressinger, til blåskimmelost og i dessertkøkkenet.
Karamelliseret sukker, æblecidereddike.
Indhold: 250 ml
Meyers Deli
Meyers Madhus
Og udvalgte specialbutikker landet over
Håndplukkede oliven fra Andalucien
Meyers olivenolie er en af de bedste spanske olivenolier. Den er fremstillet af fuldmodne, håndplukkede oliven af sorten Picual høstet i Jaen, Andalusien. Olivenfrugterne koldpresses senest 12 timer efter høsten, hvilket sammen med en høj hygiejnisk standard er medvirkende til oliens meget høje kvalitet.
Meyers olivenolie dufter delikat med noter af mandel, mens smagen er let bitter med både "grønne" og frugtagtige elementer. Olien er særdeles egnet i marinader, til stegning og som dressing.
Ekstra jomfru olivenolie, koldpresset af håndhøstede oliven.
Indhold: 250 ml
Meyers Deli
Meyers Madhus
Og udvalgte specialbutikker landet over