arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

  • Æblesirup

    Perfekt til desserter

    Meyers Æble Sirup

    Meyers æblesirup er en mørk, orangegylden letløbende sirup. Fremstillet af æblemost fra Lilleø, som inddampes til sirup og sødes med økologisk hvedesirup.

    Anvendelse

    På tykmælk, pandekager, is, i frugtsalat, som smagsgiver i desserter, det salte køkkens saucer og stegeretter – eller i stedet for honning i the.

    Ingredienser

    Inddampet æblemost, økologisk hvedesirup.

    Indhold: 250 ml

    Fås hos

    Meyers Deli
    Meyers Madhus

    Og udvalgte specialbutikker landet over

  • Balsamico

    Fra Modena

    Meyers Aceto Balsamico Di Modena IGP

    Meyers Balsamico fremstilles af familievirksomheden Giuseppe Giusti i Modena. Udgangspunktet er lokale, senthøstede druer bl.a. af Trebbiano-sorten, hvis most henkoges i store kar. Den nu koncentrerede most tilsættes vineddike og lagres herefter minimum 3 år på fade af bl.a. ege- og kastanjetræ.

    Anvendelse

    Anvend balsamico koldt f.eks. i dressinger og marinader. Hæld den udover tynde skiver oksekød, brug den i kyllinge- eller tomatsalat, gerne med mozzarella, eller giv den til en omelet.

    Ingredienser

    Vineddike, koncentreret druemost og karamelliseret druemost. Syreindhold: 6 %.

    Indhold: 250 ml

    Fås hos

    Meyers Deli
    Meyers Madhus
    COOPs butikker

    Og udvalgte specialbutikker landet over

  • Gastrik

    Hemmeligheden bag en god sovs

    Meyers Gastrik

    Franskmændene har igennem hundrede år brugt gastrik til at få sovsen til at smage af mere. Gastrik fungerer som et korset for saucens aromaer og gør det muligt at lave en fremragende sauce uden fedt. Den giver så at sige fonden/bouillonen og i sidste ende saucen struktur, for det er sådan man oplever det når den flade smag og fedtet i saucen pludselig får modspil.

    Anvendelse

    Når du tilsmager sovsen med gastrik skruer du op for sødme, bitterhed og friskhed. Tilsæt én teske ad gangen indtil du er tilfreds med velsmags-intensiteten. Prøv også gastrik til glasering af kød, i sammenkogte retter og dressinger, til blåskimmelost og i dessertkøkkenet.

    Ingredienser

    Karamelliseret sukker, æblecidereddike.

    Indhold: 250 ml

    Fås hos

    Meyers Deli
    Meyers Madhus

    Og udvalgte specialbutikker landet over

  • Olivenolie

    Håndplukkede oliven fra Andalucien

    Meyers Ekstra Jomfru Olivenolie

    Meyers olivenolie er en af de bedste spanske olivenolier. Den er fremstillet af fuldmodne, håndplukkede oliven af sorten Picual høstet i Jaen, Andalusien. Olivenfrugterne koldpresses senest 12 timer efter høsten, hvilket sammen med en høj hygiejnisk standard er medvirkende til oliens meget høje kvalitet.

    Anvendelse

    Meyers olivenolie dufter delikat med noter af mandel, mens smagen er let bitter med både "grønne" og frugtagtige elementer. Olien er særdeles egnet i marinader, til stegning og som dressing.

    Ingredienser

    Ekstra jomfru olivenolie, koldpresset af håndhøstede oliven.

    Indhold: 250 ml

    Fås hos

    Meyers Deli
    Meyers Madhus

    Og udvalgte specialbutikker landet over