arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

  • Flækærtehummus

    Hummus lavet på flækærter, tilsmagt med hvidløg, hasselnøddeolie, tørrede og findelte karljohansvampe og æblecidereddike. Det giver en mild og frisk smag med fine hasselnødde- og svampetoner.

    Vidste du at den klassiske hummus fra Mellemøsten og Nordafrika som regel laves med kikærter, sesampastaen tahin, olivenolie og citron? I Meyers version er der taget lidt mere afsæt i vores egne himmelstrøg og brugt økologiske flækærter, som man også kalder gule ærter – kendt fra retten af samme navn. Desuden bruger Meyers karljohansvampe, hasselnøddeolie og æblecidereddike.

    Anvendelse

    Meyers flækærtehummus er dejlig på dit brød, som dyppelse til grøntsagsstave, som snack, i sandwich og selvfølgelig i pitabrød.

    Ingredienser

    Flækærter (66%), rapsolie, vand, hasselnøddeolie, solsikkekerner, citronsaft, æblecidereddike, hvidløg, salt, surhedsregulerende middel: citronsyre, formalede karljohansvampe, sort peber, konserveringsmiddel: kaliumsorbat.

    Næringsindhold pr. 100 g

    • Energi 2562 kJ / 621 kcal
    • Fedt 63 g
    • Mættede fedtsyrer 4,2 g
    • Kulhydrat 3,0 g – heraf sukkerarter 1,2 g
    • Kostfibre -
    • Protein 9,2 g
    • Salt 0,86 g

    Indhold: 200 ml

  • Karljohan-mayonnaise

    God mayonnaise rørt med hakkede, blancherede karljohan-svampe, der tilfører umami og milde nøddetoner. Meyers har lettet mayonnaisen med lidt æblecidereddike og skyr.

    Vidste du at karljohan-svampen også kaldes 'spiselig rørhat'? Den findes i massevis i vores skove fra midt på sommeren og hen i september.

    Anvendelse

    Mayo'en kan løfte din sandwich eller hotdog til nye højder, og er virkelig god til en charcuteri-anretning eller på ristet brød.

    Ingredienser

    Mayonnaise (rapsolie, past. æggeblommer, vand, eddike, salt, sukker), skyr (past. skummetmælk, skyr mælkesyrekultur), karljohan-svampe (3%), æblecidereddike, salt, sort peber.

    Næringsindhold pr. 100 g

    • Energi 2562 kJ / 621 kcal
    • Fedt 63 g
    • -Heraf mættede fedtsyrer 4,2 g
    • Kulhydrat 3,0 g
    • – Heraf sukkerarter 1,2 g
    • Protein 9,2 g
    • Salt 0,86 g

    Indhold: 150 g

  • Økologisk ramsløgs-mayonnaise

    Øko-mayonnaise rørt gavmildt med ramsløg og balanceret med skyr for friskhedens skyld.

    Vidste du at ramsløg kaldes 'nordens hvidløg' og er en vaskeægte forårsbebuder? I begyndelsen af april begynder de danske skovbunde at vrimle med ramsløg, så du kan hente den lækre krydderurt kvit og frit i naturen. Når du går på ramsløg-rov, skal du blot lade din næse vise vej, for planten lugter kraftigt af hvidløg. Smagen er dog lidt mildere.

    Anvendelse

    Øko-mayonnaise rørt gavmildt med ramsløg og balanceret med skyr for friskhedens skyld.

    Ingredienser

    Mayonnaise* (rapsolie*, past. æggeblommer*, vand, eddike*, salt, sukker*), skyr* (past. skummetmælk*, skyr mælkesyrekultur), ramsløg*, salt, hvidløg*. * = Økologisk.

    Næringsindhold pr. 100 g

    • Energi 2337 kJ / 567 kcal
    • Fedt 58 g
    • -Heraf mættede fedtsyrer 3,9 g
    • Kulhydrat 1,7 g
    • – Heraf sukkearter 1,1 g
    • Protein 8,6 g
    • Salt 0,76 g

    Indhold: 150 g

  • Persillepesto

    Meyers nordiske svar på italienernes elskede pesto. Bredbladet persille hakket med solsikkekerner tilsmagt med æblecidereddike. Persillen giver en frisk, grøn urtesmag, som spiller glimrende sammen med syren fra æbleeddiken og nøddenoter fra kernerne.

    Vidste du at den klassiske italienske pesto, som de fleste af os kender og elsker, er lavet af basilikum, hvidløg, pinjekerner, olivenolie og ost? Meyers pesto er på en måde en slags nordisk hyldest, for vi har skiftet basilikum, pinjekerner og olivenolie ud med persille, solsikkekerner og rapsolie og tilføjet lidt æblecidereddike.

    Anvendelse

    Prøv Meyers persillepesto, som en del af en snackservering, med nye, kogte kartofler, i pastaretter, varme retter, i sandwich, på ristet brød, som dip eller til en omelet.

    Ingredienser

    Rapsolie, 32% persille, solsikkekerner, Grana Padano ost (mælk, salt, osteløbe, lysozym (fra æg)), hvidløg, lys sirup, salt, æblecidereddike, surhedsregulerende middel: citronsyre, konserveringsmiddel: kaliumsorbat.

    Næringsindhold pr. 100 g

    • Energi 2086 kJ / 506 kcal
    • Fedt 51 g
    • - Heraf mættede fedtsyrer 4,8 g
    • Kulhydrat 5,0 g
    • – heraf sukkerarter 2,7 g
      Protein 5,8 g
    • Salt 1,5 g

    Indhold: 150 g

  • Rød mojo

    Af grillede peberfrugter, hvidløg, solsikkekerner og røget æblecidereddike.

    Anvendelse

    Brug den som du bruger pesto, tapenade, dip og dressing. Dyp hvad som helst i den eller smør den på godt brød.

    Ingredienser

    65% grillet rød peber, 18% solsikkekerner, rapsolie, 2% røget eddike, salt, 0,5% hvidløg, surhedesregulerende middel: Citronsyre, konserveringsmiddel: Kaliumsorbat

    Næringsindhold pr. 100 g

    Energi 1037 kJ/ 247 Kcal
    Fedt 23 g
    - heraf mættede fedtsyrer 2,2 g
    Kulhydrat 5,3 g
    - heraf sukkerarter 2,9 g
    Protein 4,2 g
    Salt 0,93 g

    Indhold: 150 g

  • Rødbedehummus

    Lavet på flækærter og rapsolie, smagt til med rødebedepuré og hvidløg.

    Anvendelse

    Dyp dine yndlingsgrøntsager i vores rødbedehummus, smør den generøst på godt brød, brug den i din sandwich som spread eller på rugbrød som et grønt alternativ til leverpostej.

    Ingredienser

    47% flækærter, 29% rødbedepuré (rødbede, vand, salt, surhedsregulernede middel: Citronkoncentrat), rapsolie, vand, citronsaft, solsikkekerner, æbleeddike, hvidløg, salt, surhedesregulerendemiddel: Citronsyre, peber, konserveringsmiddel: Kaliumsorbat.

    Næringsindhold pr. 100 g

    Energi 763 kJ/ 182 Kcal
    Fedt 13 g
    - heraf mættede fedtsyrer 0,9 g
    Kulhydrat 9,5 g
    - heraf sukkerarter 2,8 g
    Protein 5,0 g
    Salt 0,85 g

    Indhold: 200 g