arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

  • Drueagurker

    Syltet med sennepsfrø og lang peber

    Meyers har syltet drueagurkerne i æbleeddike og krydret dem med sennepsfrø og lang peber.

    VIDSTE DU AT ”lang peber” tidligere var ganske almindelig i syltevarer? Den er skarp som almindelig peber, men har en sødmefuld duft og krydrede toner af enebær.

    Anvendelse

    Brug drueagurkerne som et friskt element i sandwiches eller hjemmelavet burger, til kødretter eller på frokostbordet. Du kan også hakke dem fint og bruge dem i en “salsa verde”, i remoulade eller i en rørt tartar.

    Ingredienser

    Hele drueagurker 51%, sukker, vand, æbleeddike, eddike, salt, sennepsfrø, sort peber, lang peber.

    Indhold: 405 g

    Fås hos

    Coops butikker landet over og på coop.dk.

  • Kirsebærsauce

    Med hibiscus, vanilje og nordisk kirsebærvin

    Meyers Kirsebærsauce er tilsmagt med vanilje og hibiscus, der både fremhæver smagen af kirsebær og lægger noget til. Kirsebærvin giver saucen dybde og understreger bærrernes fine mandelaroma.

    Anvendelse

    Servér kirsebærsaucen til julens risalamande, på is, vafler, pandekager, eller bare hvor du har lyst.

    Hvis du har mod på at lave den selv, kan du her få opskriften på kirsebærsauce.

    Ingredienser

    Kirsebær (82%), sukker, sirup, vand, modificeret majsstivelse, kirsebærvin, hibiscus, kanel, anis, naturlig vaniljeekstrakt.

    Indhold: 400 g

    Fås hos

    Coops butikker landet over og på coop.dk.

  • Rødbeder

    Syltet med solbærsaft og æbleeddike

    Meyers har syltet rødbeder fra Samsø med æbleeddike, solbærsaft og krydret dem med peber og anis.

    VIDSTE DU AT du kan lave din egen russiske salat, med finthakkede, syltede rødbeder. 

    Anvendelse

    Servér dem til varme kødretter, som pynt på smørrebrød, i en sandwich eller hakket i remoulade. Få Meyers opskrift på rødbeder og læs om deres syltekurser under kursusoversigt.

    Ingredienser

    Rødbeder (71%), vand, sukker, æbleeddike (3%), eddike, salt, solbærsaft, sort peber, peberrodsaroma, anisolie. 

    Indhold: 375 g

    Fås hos

    Coops butikker landet over og på coop.dk.

  • Rødkål

    Med æbler og allehånde

    Meyers har kogt rødkål fra Samsø med æbleeddike, æblemost og æbler og krydret den med allehånde, peber, kanel og en smule kommen.

    VIDSTE DU AT hvis du ønsker rødkålen lidt federe og rundere, så kan du varme den igennem med lidt ande- eller svinefedt.

    Anvendelse

    Servér rødkålen som tilbehør til f.eks. vildt, and eller flæskesteg. Du kan finde opskriften på rødkål og tilmelde dig Meyers syltekurser under kursus oversigten.

    Ingredienser

    Rødkål (73%), sukker, æbler (9%) æbleeddike, æblesaft, eddike, salt, kanel, kommen, allehånde, laurbærekstrakt, hvid peber ekstrakt.

    Indhold: 400 g

    Fås hos

    Coops butikker landet over og på coop.dk.