arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

  • Arwen 2012

    Solaris Sauvignon blanc

    Arwen fra Lilleø er resultatet af et samarbejde mellem sommelier Anders Selmer, frugtavler Hans Lund Hansen, nomas køkkenchef René Redzepi og Claus Meyer. Vinen tegner et billede af en karakterfast, sprød vin med et lyst sind.

    Anvendelse

    Vi har gæret vinen helt ud, så den er ikke sød. Den ekstra sukkerkoncentration som den ædle råd har medført, bringer vinen op i ca. 12,5% naturligt alkohol.

    Ingredienser

    Vinmarkerne er beplantet med druesorterne Solaris, Sauvignon blanc, Silvaner og Riesling.

    Indhold: 75 cl

    Fås hos

    Meyers Deli

    Og udvalgte specialbutikker landet over

  • Brænde Ale

    Med brændenælde, hyldeblomster og strandkarse

    Meyers Brænde Ale er en fyldig, aromatisk, lys overgæret øl udviklet samarbejde med Mike Murhy fra Ølfabrikken. Øllet er upasteuriseret, ufiltreret og eftergæret på champagneflaske med Hoegarten gær. Øllet er brygget med brændenælder, strandkarse og hyldeblomster indsamlet på Lilleø.

    Anvendelse

    Lyse overgærede ales er sammen med pilsner og brown ale noget af det mest anvendelige øl man kan have i huset. Alkoholniveauet på 5-7 % matcher det meste og brown ale klarer fint de meget karamelliserede retter vi får braset sammen.

    Ingredienser

    Øllet er brygget med en simpel maltblanding tilsat amerikansk aromahumle, brændenælder, strandkarse og hyldeblomster høstet midt i juni på Lilleø. 

    Indhold: 75 cl

    Fås hos

    Meyers Deli
    Meyers Madhus

    Og udvalgte specialbutikker landet over

  • Doyenne Saison

    En forårs- og sommerøl brygget med pærer fra Lilleø

    Saison er kendetegnet ved at have en tør afslutning, perlende kulsyre og kompleks smag og duft. Ofte har øllet også en diskret, forfriskende syrlighed fra frugt, urter eller fra en kontrolleret gæring med vild gær. Opbevaret mørkt og køligt vil øllet udvikle sig positivt også efter den formelle udløbsdato.

    Anvendelse

    Saisonn er god til stegt svinekød, kalvekød eller kalkun. Øllet klæder de fleste tilberedninger af asparges, spidskål og sommerkål. Det perfekte match er måske en stegt kylling i selskab med ristede kartofler og bitre krydderurter.

    Ingredienser

    Brygget med fire forskellige malte, tjekkisk aromahumle, tysk bitterhumle og ca. 15 % fuldmodne Comice de Doyenne pærer høstet fra mere end 30 år gamle træer på Lilleø. 

    Indhold: 75 cl

    Fås hos

    Meyers Deli
    Meyers Madhus

    Og udvalgte specialbutikker landet over

  • Juniper Dubbel

    En mørk, stærk overgæret øl med vilde norske enebær

    Den dobbeltgærede Meyers Juniper Dubbel er en ualmindelig intens øl der, når der ses bort fra det finske islæt i form af enebær og grene, i stil og struktur minder en hel del om Belgiske Dubbels og mørke stærke ales brygget efter Trappist-traditionen. Den er mørk og det er aromaerne også: Karamel, muscovado sukker, tørrede frugter, enebær, chokolade osv.

    Anvendelse

    Juniper Dubbel egner sig helt generelt til stegte retter gerne med oksekød, vildt, svin, gås eller and i hovedrollen. Hvis der i tilbehøret eller saucen indgår frisk eller tørret frugt i tilbehøret integreres øllets karamelliserede toner arbejde sammen med kødets overflade. 

    Ingredienser

    Marris otter malt, mørk Munchermalt, chokolademalt, muscovado sukker, mørk sirup, hvede, vand, alegær, Hallertau- og Mittelfruhhumle, enebærgrene og vilde norske enebær.

    Indhold: 75 cl

    Fås hos

    Meyers Deli

    Udvalgte specialbutikker landet over

  • Lilleø æblecider

    Årgang 2011, 2012 og 2013

    Denne cider er brygget efter normanisk forbillede. Det vil sige førstegæring på tanke af rustfrit stål og – som i Champagne – naturlig andengæring på flaske, som danner de fine bobler.

    Æblerne stammer fra vores ciderplantage på Vigmosegaard, hvor vi i 2004 plantede de oprindelige franske sorter bla. Bedan, Binet Rouge, Douce Coët og Douce Moen.
    5% alkohol.

    Anvendelse

    Vores cider på æbler fra Lilleø er ganske ulig den søde sodavandscider, vi kender fra børneenden af spisebordet. Den er karismatisk, tør og frugtig, og er enestående som aperitif eller ledsager til forretten.  

    Ingredienser

    Gæret saft af cideræbler fra Lilleø.

    Indhold: 37,5 cl

    Fås hos

    Meyers Deli 

    Og udvalgte specialbutikker landet over

  • Meyers bobler

    På 'kongedruen' Riesling

    Fra de smukke vinmarker i Mosel dalen i det sydvestlige Tyskland er der stolte traditioner med 'kongedruen' Riesling. De stejle skråninger ned mod floden og den skiferholdige jordbund skaber vine med et saftigt frugtbid, fine citrus noter og en elegant, vedholdende mineralitet. Druerne håndhøstes og al vinifikation foregår ved håndkraft i dybe kældre, hvor vinen får sine bobler i løbet af de 12 mdr. den eftergærer på flasken.

    Anvendelse

    Byd middagsgæsterne velkommen med et perlende glas af Meyers bobler. Boblerne fungerer formidabelt både til start og/eller slut i enhver menu. 

    Ingredienser

    Af Rieslingdruen. Indeholder sulfitter.

    Indhold: 75 cl

    Fås hos

    Meyers Deli
    Meyers Madhus

    Og udvalgte specialbutikker landet over

  • Meyers hvidvin

    Mosels Riesling

    Meyers hvidvin er en Riesling vin, der kommer fra de stejle skråninger i Lorenzhof, en biflod til Mosel floden i det sydvestlige Tyskland. Vinen laves uden brug af kunstgødning og sprøjtemidler. Jordbunden er skifer og kvarts der giver Rieslingdruen mineralitet, mens de varme dage og kølige nætter i Ruwer-dalen er årsag til den flotte struktur. 

    Anvendelse

    Meyers hvidvin passer til næsten enhver ret og anledning. Riesling er f.eks. en af de få vine, der kan passe formidabelt til mange asiatiske retter, hvis man blot vælger en Riesling med lidt restsødme.

    Ingredienser

    Riesling druer. Indeholder sulfitter.

    Indhold: 75 cl

    Fås hos

    Meyers Deli
    Meyers Madhus

    Og udvalgte specialbutikker landet over

  • Meyers rødvin

    Fyldig biodynamisk AOC Côtes du Rhône

    Meyers Rødvin laves i Sérignan-du-Comtat i den sydlige del af Rhône-dalen. Druerne høstes i hånden og lagres uden brug af træfade for at skabe en saftig vin, der udtrykker sit terroir.

    Anvendelse

    Vingården Domaine Mas du Gourdareau har været økologisk (ecocert) og biodynamisk certificeret siden 2007.

    Ingredienser

    Druer: 65 % Grenache, 25 % Syrah, 5 % Mourvedre, 5 % Carignan

    Indhold: 75 cl

    Fås hos

    Meyers Deli

    Udvalgte specialbutikker landet over

  • Mousserende æblevin

    Sec og brut

    Meyers mousserende æblevin brut har en alkoholprocent på 8% og fremstilles af danske, økologiske æbler.

    Vinen andengæres traditionelt på flasken med gær isoleret fra æbler fra Lillø og degorgeres i hånden

    Anvendelse

    Den mousserende æblevin fra Lilleø findes både i en halvsød sec og en tør brut version.   

    Ingredienser

    Økologiske danske æbler, inddampet æblesaft og gær (. Indeholder sulfitter.

    Indhold: 75 cl

    Fås hos

    Meyer Deli

    Og udvalgte specialbutikker landet over

  • Pærebrændevin

    Af Williams- og gråpærer

    En lille eksklusiv produktion af pærebrændevin lavet på Williams og gråpærer fra Lilleø. Pærerne er presset til most, gæret til cider og efterfølgende destilleret til brændevin.  

    Anvendelse

    Vores brændevin kan bedst sammenlignes med franskmændenes Eau de Vie eller tyskernes "Obstler", og kan nydes alene, til kaffen eller efter en god middag. 40 % vol.

    Ingredienser

    Williams- og gråpærer fra Lilleø

    Indhold: 35 cl

    Fås hos

    Meyers Deli

    Løgismose Vin, Mad og Delikatesser, Ndr. Toldbod 16, København

    Udvalgte specialbutikker landet over