Kommende events i Meyers Deli

Nyd din morgenmad, frokost eller aftensmad hos os

Meyers Deli har fået et forårs-løft på både madfronten og drikkekortet, og samtidig glæder vi os til løbende at invitere til langsbordsmiddage, fredagsbar, samtalekøkken, madmarkeder, gæstekokke i køkkenet, grillaftener og meget mere. Læs om vores nye forårstiltag på Meyers Deli

Optursonsdag

Hver uge, hver onsdag, kan du nu stille sulten med en flæskestegssandwich og kold drik eller fadøl til DKK 158.

Studierabat

Vis os dit studiekort - så kvitterer vi med vores saftige veggie-burger til DKK 85 og sender dig afsted med en kop filterkaffe til DKK 15. 

Fredagsbar

Få den perfekte afslutning på ugen, når vi på udvalgte fredage i løbet af sommeren popper de gode flasker vin og disker op med vores helt nye sommerdrinks. 

Vi fylder terrassen med musik og serverer vores snackbræt, der er perfekt på siden af vores nye boblende drinks, som vi shaker både til dig, der vil cykle hjem og dig, der vil trække hjem. 

Mellem klokken 15-17 serverer vi to ens drinks for éns pris.

Læs mere om fredagsbar

Mandagsmiddag

Hver den først mandag i måneden byder vi indenfor vi til fællesmiddag ved langbordene i Meyers Deli, når vores kokke serverer dagens ret på fade, som vi deler med vores venner, naboer og nye bekendtskaber. 

Kom fra kl. 17.30. Vi går til bords kl. 18.00 og deler maden 'family style' med nye og gamle venner. Vi laver ikke bordplan på forhånd, men placerer ved bordene fra kl. 17:30. 

Læs mere og køb billet

Månedens gæstekok

Hver måned inviterer vi en ny kok og ven af huset indenfor til at overtage køkkenet for en aften.

 

Tirsdag 10. september: Denne gang har vi inviteret Danmarks yngste, kvindelige chefkok til at kokkerere for os i Meyers Deli. 
Anika står normalt bag gryderne hos Roxie, Kadeaus frække og funky lillesøster, men denne aften indtager hun Deli’s køkken.

Køb billet

Smagen af firserne: Talk og tre-retters

Tirsdag 17. september: I samarbejde med Golden Days inviterer Meyers Deli på Frederiksberg til en middag, der sender smagsløgene tre årtier tilbage. Den står med andre ord på sprængt kalv, Hasselback og regnbueis i lange baner. 

Middagen krydres med et oplæg om madtendenser i 80’erne af Jonatan Leer, forfatter og Madkulturforsker ved Professionshøjskolen Absalon.

Køb billet

Samtalekøkken

Søndag 29. september. Vi genoptager vores traditionsrige samtalekøkkener og inviterer udvalgte gæster indenfor til en aften i den lune stol. Inden da serverer vi tre retter, som er bestemt af aftenens gæst. Næste gang byder vi feminist og debatør Natasha Al-Hariri indenfor. 

Ta' med til morgenløb

Vi løber fredagen i gang og oplever Frederiksberg vågne, når vi hver første fredag i måneden kl. 07 inviterer til fælles løbetur fra Meyers Deli.

Claus løber med på den ca. 5 kilometer lange rute rundt i Frederiksberg Have, og når vi er tilbage igen, byder vi på en kop morgenkaffe og lunt bagværk. Læs mere om Meyers morgenløb.

Bliv kontokunde i Meyers Deli 

Som kontokunde i Meyers Deli tilbyder vi en fordelagtig ordning, så I altid får 10% på jeres køb, stort som småt. 
Er I meget sultne og køber for over DKK 25.000 pr. måned, giver vi 15% rabat. I får kredit og månedlig fakturering. 

Læs mere her.