Kommende events i Meyers Deli

Nyd din morgenmad, frokost eller aftensmad hos os

Meyers Deli har fået et forårs-løft på både madfronten og drikkekortet, og samtidig glæder vi os til løbende at invitere til langsbordsmiddage, fredagsbar, samtalekøkken, madmarkeder, gæstekokke i køkkenet, grillaftener og meget mere. Læs om vores nye forårstiltag på Meyers Deli

Optursonsdag

Hver uge, hver onsdag, kan du nu stille sulten med en flæskestegssandwich og kold drik eller fadøl til DKK 158.

Studierabat

Vis os dit studiekort - så kvitterer vi med vores saftige veggie-burger til DKK 85 og sender dig afsted med en kop filterkaffe til DKK 15. 

Fredagsbar

Få den perfekte afslutning på ugen, når vi på udvalgte fredage i løbet af sommeren popper de gode flasker vin og disker op med vores helt nye sommerdrinks. 

Vi fylder terrassen med musik og serverer vores snackbræt, der er perfekt på siden af vores nye boblende drinks, som vi shaker både til dig, der vil cykle hjem og dig, der vil trække hjem. 

Mellem klokken 15-17 serverer vi to ens drinks for éns pris.

Læs mere om fredagsbar

Ta' med til morgenløb

Vi løber fredagen i gang og oplever Frederiksberg vågne, når vi hver første fredag i måneden kl. 07 inviterer til fælles løbetur fra Meyers Deli.

Claus løber med på den ca. 5 kilometer lange rute rundt i Frederiksberg Have, og når vi er tilbage igen, byder vi på en kop morgenkaffe og lunt bagværk. Læs mere om Meyers morgenløb.