arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Weekend-brunchkl. 9.30 - 13

Byg-selv-brunch

  • Brunch

    Vores kokke har udvalgt en perlerække af velsmagende retter, som du kan sammensætte og kombinere efter smag og humør. Alle ved bordet kan vælge det, de bedst kan lide af velkendte brunchklassikere sammen med vores egne specialiteter og spændende nyheder. Så fat blyanten og find dine favoritter.

     

    Lørdag og søndag kan du nyde brunch fra kl. 9.30-13. 

    Se oversigten over weekend-brunch her

Morgenkl. 8 - 11

Menu

  • Bagel

    • med økologisk flødeost rørt med nye løg
    • med koldrøget laks, rødløg, purløg og økologisk flødeost rørt med peberrod og citron
    • med avokado, bagte tomater og flødeost rørt med citron og røget paprika

    DKK55

  • Croissant

    DKK30

  • Kanelsnurre

    DKK30

  • Morgenmeyer

    Økologisk skyr med granola og rabarbersirup, nybagt brød med smør, blødkogt æg, koldrøget skinke, ost og marmelade.

    DKK100

  • Rugbrødstoast

    Rugbrødstoast med koldrøget skinke og fyrmesterost.

    DKK50

  • Smørbagt wienerbrød

    (dagens udvalg)

    DKK30

  • Morgengrød

    Morgengrød med hasselnødder, rug, dulce de leche og rabarber.

    DKK50

  • Skyr

    Skyr med med granola og rabarbersirup.

    DKK45

  • Blødkogt æg

    Med rugbrød og smør.

    DKK40

  • Smurt bolle

    med smør, marmelade og ost eller koldrøget skinke.

    DKK32

Frokostkl. 11 - 17

Frokostretter

  • Stegte kartoffelbrød

    med løjrom, tyk fløde, purløg og nye løg.(Vegetarisk)

    DKK110

  • Aspargessuppe

    med kørvel og hvedeknas, serveres med brød. (Vegetarisk)

    DKK95

  • Grøn ærte-falafel salat

    med quinoa og hirse, syltet rødløg, hummus, frisk chili, sumak, koriander, agurk og kefir. (Vegetarisk)

    DKK110

  • Kartoffelmad

    med koldpresset raps-mayo, milde løg, sprøde løg og masser af karse. (Vegetarisk)

    DKK85

  • Smørstegt rødspættefilet

    rugmelspaneret, med remoulade, smør og rugbrød.

    DKK95

  • Veggieburger

    Sprød bøf af ærter, svampe og krydderurter, med rå grøntsager, pesto, milde løg, spicy æblekompot og mayo i fuldkornsbriochebolle. (Vegetarisk)

    DKK125

  • Flæskestegssandwich

    Lun ølandshvedebolle med kamsteg af frilandsgris, vores rødkål, sprøde svær, æbler og sennepsdressing.

    DKK135

  • Tilvalg

    Dobbeltstegte kartofler og røget persille-dip.

    DKK38

  • Grillet sandwich

    på Grantoftegaard hvedebrød med røget skinke, lagret ost, syltede rødløg og sennep.

    DKK92

  • Sandwich med frilandskylling

    og sprødstegt bacon med æblechutney, modne tomater, salater på Grandtoftegaard hvedebrød.

    DKK98

  • Rugbrødssandwich

    med bagte, glaserede persillerødder, hummus, sumak, sylt, persillepesto og frisk mozzarella på vores økologiske, fuldkorns rugbrød. (Vegetarisk)

    DKK85

Aftenkl. 17 - 20

Snacks & småretter

  • 1 stk 45 / 2 stk 75

    Serveres med sprødt ølandshvedebrød.

  • Koldrøget laks

    med peberrodscreme.

  • Charcuteri fra modningsskabet

    • Cecina de Leon, røget tørret okse fra Leon
    • Lufttørret nakkefilet med sennep og syltet kålrabi
    • Røget og speget skinke med sennep og syltet løg
    • Lufttrøret svinefilet af uldgris

  • Nduja med ristet brød

    (krydret spansk smørepølse med stærk paprika)

  • Sprødstegt halloumi

    med krydret æble-pebersirup og purløg. (Vegetarisk)

  • Grøn ærtefalafel

    med relish og kefirdip. (Vegetarisk)

  • Kartoffelbrød

    med tyk fløde, purløg og nye løg

  • Ost

    Comté, 16 mdr. lagret. (Vegetarisk)

  • Bræt / Lidt af det hele

    (kan med fordel deles af 2 personer)
    Charcuteri fra modningsskabet, ost, sylt, dips, og ølandshvedebrød.

    DKK135

Større retter

  • Aspargessuppe

    med kørvel og hvedeknas, serveres med brød. (Vegetarisk)

    DKK95

  • Grøn ærte-falafel salat

    med quinoa og hirse, syltet rødløg, hummus, frisk chili, sumak, koriander, agurk og kefir. (Vegetarisk)

    DKK110

  • Massaman curry

    Sur sød asiatisk vegetarret med nye kartofler, spinat, spidskål, cashewnødder og agurkesalat med mynte og sort sesam. (Vegetarisk)

    DKK135

  • Kalvefrikassé

    med nye majroer, spinat, krydderurter, nye kartofler og peberrods-syltede knoldselleri.

    DKK145

  • Persiske kødboller

    med pinjekerner, sultanrosiner og spinat i krydret tomatsauce med perlebyg.

    DKK125

  • Stegt rødspættefilet

    med aspargessalat, forårskål, radiser, rabarber, nye kartofler og sauce på Lilleøvin og fløde.

    DKK145

  • Veggieburger

    Sprød bøf af ærter, svampe og krydderurter, med rå grøntsager, pesto, milde løg, spicy æblekompot og mayo i fuldkornsbriochebolle. (Vegetarisk)

    DKK125

  • Flæskestegssandwich

    Lun ølandshvedebolle med kamsteg af frilandsgris, vores rødkål, sprøde svær, æbler og sennepsdressing.

    DKK135

  • Tilvalg

    Dobbeltstegte kartofler og røget persille-dip.

    DKK38

Til de mindste

  • Til de mindste: flæskestegssandwich-slider

    Lun ølandshvedebolle med kamsteg af frilands¬gris, vores rødkål, sprøde svær, æbler og sennepsdressing.

    DKK75

  • Til de mindste: Veggie burger

    Sprød bøf af ærter, svampe og krydderurter, med rå grøntsager, pesto, milde løg, spicy æblekompot og mayo i fuldkornsbriochebolle.

    DKK75

  • Til de mindste: lasagne

    DKK75