arrow_bottom arrow_left arrow_top arrow basket_empty basket_full circle_large Canteen logo Canteen logo Catering logo Meyers-FoodandBevarage-Logo-u-BG-RGB Meyers-Venues-Logo-u-BG-RGB Løgismose meyers logo Catering logo Lunch logo Lunch logo menu quote_left quote_right search social_facebook social_instagram social_pinterest social_twitter social_youtube linkedin-with-circle clock share location print New window Checkmark Error heart heart filled checkmark

Vi beklager!

Anarkist - beer & food lab 

Anarkist er et eksperimentarium ud i øllets og madens forunderlige og fantastiske verdener. Vi arbejder passioneret og legende med at udforske nye smagsterritorier, og vi skubber hele tiden til grænserne for, hvad øl og mad kan – hver for sig og sammen.

Hos Anarkist lever øllet sit eget liv, og maden får frihed til at blomstre. Vi anvender øllet som ingrediens i retterne, og vi bruger malt, mask og humle som smagsgivere og til at løfte den gastronomiske oplevelse og sætte sit klare aftryk på smagsløgene.

Øl kræver tid, omhu og gode råvarer, og på Anarkist laver vi mad efter samme formel - tilsat en stor portion vildskab, passion og eventyrlyst. Ligesom vores ølkort er menuen derfor i konstant bevægelse og følger regionens smag og sæsoner. Maden er 30-60% økologisk, og vi håndplukker de mest velsmagende råvarer fra regionens marker, skove og have.

Kontakt 

Anarkist - beer & food lab
Albanigade 20
5000 Odense

Website
E-mail

Facebook
Instagram

Anarkist - beer & food lab drives af Meyers Contract Catering – læs mere her